DATUM 19

0

Konsultantsko-analitička kompanija Mineco Computers je za ovogodišnje DAne Tehnološkog UMeća – DATUM 2019 odabrala 16. i 17. april. Dvodnevna konferencija, održana u beogradskom hotelu “Crowne Plaza”, bila je posvećena uticaju novih trendova na infrastrukturu i poslovanje, a kao jedan od njenih ciljeva organizator je postavio “demistifikaciju ključnih termina – Digitalna transformacija, Industrija 4.0 i Računarstvo u oblaku”.

Prvog dana konferencije, vrsni predavači iz Uptime instituta, kao i iz kompanija Schneider Electric, Enel PS, Vesimpex, Vertiv, Alcatel –Lucent Enterprise, TR Services, Lanaco, Konvereks i Net Cast, u okviru tri bloka predavanja, ponudili su odgovore na pitanja kako obezbediti pouzdanu infrastrukturu i kontinuitet poslovanja, kako umanjiti rizike i obezbediti infrastrukturu za digitalnu transformaciju i kada i na koji način odabrati data centar po vlastitoj meri.

Studija slučaja koju je prezentovala Jelena Bukelić, direktorka data centra i cloud servisa u Orion telekomu, slikovito je pokazala kako se ova kompanija, u saradnji sa Enel PS-om, transformisala u servis provajdera sledeće generacije…

Tekst u celosti možete pročitati u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply