Da li ste spremni da vidite budućnost globalne industrije?

0

Bezbroj razloga da budete deo nezaboravnog „Ingram Micro One Experience“ događaja

Osnovno uverenje i polazni motiv na kojem se temelji poslovanje kompanije „Ingram Micro“ leži u ideji da svojim partnerima omogući punu podršku, kako bi u praksi primenili i iskoristili potpuni potencijal naprednih tehnologija.

Uzimajući u obzir globalnu infrastrukturu i stavljajući u prvi plan napredna tehnološka rešenja, logistiku i Cloud tehnologiju, „Ingram Micro” već 41. godinu postoji kao prepoznatljiv lider čiji je cilj da obezbedi partnerima odgovarajuće alate i bude kvalitetna potpora za uspešno  poslovanje.

Vodeći se svojom prvobitnom idejom, kompanija „Ingram Micro Inc.“ organizuje globalni događaj „Ingram Micro ONE Experience“, koncipiran tako da prvi put u svojoj istoriji, na jednom mestu virtuelno okupi stručnjake iz svih krajeva sveta. 

O čemu se zapravo radi?

„Ingram Micro ONE Experience“ nastao je iz potrebe da na jednom mestu svojim partnerima predstavi stručnost u identifikovanju tržišta i tehnologija koje oblikuju IT industriju.

Na koji način će to postići?

Okupljanjem svih regija sveta na jednom mestu, putem virtuelne tehnologije „Ingram Micro One Experience“ podržaće više vremenskih zona i jezika gde će biti obezbeđeni lokalizovani sadržaj i sesije za svaku regiju, što zapravo znači da ćete doživeti 24-časovno iskustvo obogaćeno pričama raznolikih životnih uspeha poznatih svetskih stručnjaka.

Tim izvršnog rukovodstva kompanije „Ingram Micro“ će 4. novembra otvoriti ovogodišnje onlajn iskustvo uvodnim rečima izvršnog direktora Alain Monié, lidera u isporuci punog spektra globalne tehnologije i rešenja lanca snabdevanja preduzećima širom sveta.  Kao predsednik Azijsko-Pacifičkog regiona, doprineo je značajnom poboljšanju na putu od neiskorišćenog načina poslovanja do profitabilnih mogućnosti. 

“Zapalite svoju maštu” naziv je panela Paul Bay, veterana industrije informacionih tehnologija, odgovoran za svetsko poslovanje kompanije Technology Solutions za „Ingram Micro“ koja obuhvata upravljanje u više od 50 zemalja i godišnji prihod koji prelazi 40 milijardi dolara. Nekadašnji izvršni potpredsednik i predsednik Ingram Micro Severne Amerike bio je odgovoran za sve aktivnosti okrenute ka partnerima u okviru glavnih operacija kompanije u SAD-u i Kanadi, uključujući prodaju, marketing, tehničku podršku i upravljanje dobavljačima.

„Zajedno radimo pametnije, više i sa većom svrhom. Ingram Micro i ekosistem partnerske izvrsnosti koju podržavamo, nikada nisu bili relevantniji za vitalnost i uspeh današnjeg poslovnog pejzaža lokalno, regionalno i globalno… i spremni smo da učinimo još više”, istakao je Bay.

Jeste li spremni da čujete šta je to „Ingram Micro“ još pripremio za vas?

Među mnogobrojnim relevatnim regionalim stručnjacima iz sveta naprednih tehnologija, naći će se i Sabine Howest, potpredsednica za globalno angažovanje partnera i međuumrežavanje u kompaniji „Ingram Micro“. Svojim izlaganjem na temu “Globalna vizija-napredna rešenja”, pružiće vam priliku da zamislite jednostavniji pristup današnjim složenim IT izazovima.

Svoju viziju globalne industrije predstaviće i Matthew Griffin, prepoznat kao jedan od najistaknutijih svetskih futurista, stručnjak za inovacije i strategiju. Nagrađivani futurista i osnivač Instituta 311 svojim zalaganjem pomaže investitorima, multinacionalcima, regulatorima i suverenim vladama širom sveta da zamišljaju, grade i vode budućnost.

Koliko puta vam se desilo da imate ideju, cilj i strategiju, ali vam nedostaje motivacija bez koje ne možete napred? Potreban vam je neko da vam pruži malo satisfakcije i da vas ohrabri na putu ka ostvarenju sopstvenih želja. Ne brinite, ovogodišnjem „Ingram Micro One Experience“ događaju pridružiće se i Simon Sinek, američki pisac i motivacioni govornik britanskog porekla.

Sinek je tvorac koncepta pod imenom Zlatni krug, koji se zalaže za ideju doslednosti u radu i životu. Po obrazovanju je kulturni antropolog. Dolazi iz sveta advertajzinga i konsaltinga, a danas važi za jednog od najtraženijih motivacionih govornika na svetu. 

Zvuči primamljivo, zar ne?

A kako vam se čini mogućnost umrežavanja i online sastanaka u kojima će se razmatrati i razmenjivati iskustva, odvijati razgovori jedan na jedan? Zapravo, „Inovacije na delu – iskustvena rešenja“. Biće i toga…ali…

…ni to nije sve…

Drugog dana „Ingram Micro One Experience“ očekuje vas još edukativnih panela, razgovora i pre svega dobre zabave.

Još jedan u nizu stručnjaka – Nimesh Dave. Kao član globalnog izvršnog tima „Ingram Micro“, Dave  se pridružio kompaniji 2012. godine i odgovoran je za ukupni strateški pravac, rast prodaje i poslovni razvoj globalne kompanije u Cloud tehnologiji.

Bez dileme, poslušati njegovo izlaganje će biti pravi izazov.

Pored bezbroj talenata iz sveta naprednih tehnologija, na „Ingram Micro One Experience“ stiže i  jedinstvena zvezda muzičke scene, kantautor – Elvis Costello.

Univerzalnim jezikom, jezikom muzike, „Ingram Micro ONE Experience“ ujediniće svet i učiniće to da, bar na trenutak budemo zajedno, ma koliko bili fizički udaljeni jedni od drugih.

Razloga je mnogo da budete deo nezaboravnog iskustva, a način samo jedan!

Regustrujte se još danas, kako biste 4-5. novembra 2020. bili deo neshvakidašnjeg iskustva, gde stručnjaci iz svih krajeva sveta, okupljeni oko jedne ideje, ideje da vam na „Ingram Micro One Experience“ događaju pruže mogućnost, inspirišu vas, daju odgovore na vaša pitanja i ohrabre za nove poslovne uspehe.

Share.

Leave A Reply