Razgovori na konferenciji DiGiTrans

0

Prva DiGiTrans konferencija u organizaciji Unije poslodavaca Vojvodine, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, uspešno je održana 2. novembra u prostorijama Edukativnog centra u Novom Sadu. Kroz konferenciju, kojoj je prisustvovalo preko 100 učesnika, pružena je podrška preduzetnicima, zanatlijama, malim i srednjim preduzećima u sticanju neophodnih znanja za uspešno sprovođenje digitalne transformacije u njihovim firmama.

Naša urednica Nina Kovačević je obavila nekoliko veoma zanimljivih razgovora, koje možete da pogledate u videu ispod ovog teksta.

Tim povodom je za Internet ogledalo govorio Miljan Radanović, generalni direktor kompanije Positive i objasnio koja je razlika i da li uopšte postoji razlika između digitalne i poslovne transformacije, koje izazove sa sobom nosi ovaj na prvi pogled kompleksan, ali uz prave alate, rešenja i dobro razumevanje, čak i jednostavan proces i kako da podaci budu sigurni tokom procesa digitalne transfromacije.

Kako je Unija poslodavaca Vojvodine ovom konferencijom započela svoj novi projekat koji obuhvata seriju edukativnih sesija, a sve u cilju bi preduzetnici budu spremni na izazove današnjeg vremena i brzih promena, predsednik Unije Vladimir Lalošević nam je ispričao šta sve treba da znamo kada je reč o IT-u kao alatu bezbednog i efektivnog poslovanja, kao i šta to izdvaja konferenciju DiGiTrans od svih ostalih koje prate istu ili sličnu tematiku.

Više o digitalnom marketingu kao alatu za brži i lakši razvoj malih preduzeća i značaju platforme TikTok u celom tom procesu govorila je Dejana Radanović, generalni direktor marketinške agencije Brandon & Branda.

Kada je digitalna transformacija u pitanju, adekvatna softverska rešenja kojima se može unaprediti poslovanje igraju krucijalnu ulogu. Koje rešenje kompanija GoPro nudi kako bi olakšala ceo ovaj proces objasnio nam je Darko Bogojević, Business Developer Manager ove kompanije.

Share.

Leave A Reply