Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na600 TENFORE lokacija

0

AMSS članski paketi za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, od sada, dostupni su na više od 600 TENFORE lokacija, tj menjačnica TENFORE zastupnika, u Srbiji. Cilj ove saradnje je da se vozačima olakša pristup AMSS paketima, i da im se obezbedi brža i lakša kupovina paketa po cenama istim kao u AMSS poslovnicama.

„TENFORE je kompanija koja nastoji da kontinuirano pomera granice i ostvari sve svoje potencijale kroz bogato znanje i inovativnost, ali i kroz značajna partnerstva. ” – izjavila je Andrijana Dragićević, direktorka kompanije TENFORE i dodala: „Konstantno prateći potrebe naših klijenata, ali i šire zajednice, uvideli smo koliko je značajno imati pomoć na putu na koju vozači u svakom trenutku mogu da računaju. Ovo je posebno važno sada kada počinje sezona godišnjih odmora i upravo zato smo odlučili da udružimo snage sa AMSS i olakšamo pristup njihovim paketima.“

Članski paketi za pomoć na putu, koje vozači mogu da kupe na TENFORE lokacijama, suPremium Srbija članski paket za teritoriju Srbije,i Super članski paket i Premium Evropa koji uključuju i pomoć na putu na teritoriji Evrope.

Cene paketa se kreću u intervalu od 3.000 do 7.500 RSD godišnje.

TENFORE, prva platna institucija u Srbiji je vodeća kompanija u regionu u oblasti pružanja platnih usluga. Sa dugogodišnjim iskustvom koje datira još iz 2001. godine, TENFORE pruža jednostavnu i bezbednu uslugu novčanih doznaka i domaćih platnih transakcija kroz širok spektar prodajnih kanala. Takođe, ovlašćeni je zastupnik Western Union transfera novca, čime je omogućena usluga prijema i slanja novca preko WU na više od 2.000 lokacija.

Share.

Leave A Reply