Cisco Expo 2010

0

Konfereciju Cisco Expo 2010, koja važi za jedan od najznačajnijih događaja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji, otvorio je 7. decembra Goran Obradović, generalni direktor Cisco Srbija. U svom predavanju na temu “Mreža kao platforma za održivi razvoj” on je prezentovao kako su mreže prisutne u svim oblastima poslovanja i kako omogućavaju komunikaciju i kolaboraciju među timovima i kompanijama.

U okviru glavne sesije prisutnima se obratila i ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo  Jasna Matić,koja je ukazala na bitnost širokopojasnih veza i značaj projekta “Digitalna Srbija”.

Prema očekivanjima organizatora, ovogodišnji, deseti po redu, Cisco Expo okupiće blizu 700 ljudi iz domaćih i internacionalnih kompanija, vladine administaracije, telekomunikacionih kompanija i organizacija. Tokom dva dana trajanja konferencije učesnici će imati priliku da vide preko 40 prezentacija stranih i domaćih stručnjaka Cisca i partnerskih kompanija, te da se upoznaju sa  najnovijim trendovima u oblasti IT-a i mreža.

Share.

Leave A Reply