Canon učestvovao na 42. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije – Grafima

0

Kompanija Canon je sa svojim akreditovanim partnerima prisustvovala na 42. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije, Grafima, od 21. do 24. septembra 2022. godine u Beogradu. Pod sloganom “Više boje”, predstavljena su tehnička i tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim pratećim privrednim granama. U pratećem programu Grafime, podeljenom u tri tematske celine – tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal, održana su brojna stručna predavanja, promocije i prezentacije novih tehnologija i dostignuća.

Canon Gold Partner AIGO Business System d.o.o. prezentovao je imagePRESS V1000 + EFI D3000 controller i imagePRESS C910 seriju + EFI G250 controller i Canon imagePROGRAF GP-4000, Canon Partner Jet Direct d.o.o. izložio je Canon COLORADO 1650, dok je Canon Gold Partner OSA Računarski inženjering d.o.o. prikazao Canon imagePRESS V1000 + EFI D3000 controller i Canon  varioPRINT 140 + Prisma sync Controller.

Stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodelio je najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama tradicionalne nagrade – Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

ImagePRESS V1000

Digitalni štampač Canon image PRESS V1000 funkcionalne i inovativne tehnologije upakovane u profesionalnu presu u boji koja koristi sečeni papir i štedi prostor spaja efikasan rad sa vrhunskim kvalitetom štampe.

Ovaj digitalni štampač od 10,1 inča zasnovan je na pouzdanoj tehnološkoj platformi – koristi inovacije i automatizaciju za dobijanje široke ponude aplikacija za različite tipove, veličine i težine medija, a sve to uz veliku brzinu. Zahvaljujući produktivnom štampanju od 100 stranica u minuti i kompaktnom dizajnu poboljšava praktičnost svakodnevnog rada. Canon imagePRESS V1000 održava istu brzinu sa svim težinama medija i tako održava visoku produktivnost za širok opseg primena uključujući brošure, razglednice, postere i koverte. Nijanse boja se automatski podešavaju tokom štampanja, čime se obezbeđuje preciznost, a daljinsko upravljanje i prikupljanje podataka pomažu upravljanju troškovima.

https://www.canon-europe.com/business/products/production-printers/digital-presses/imagepress-v1000/

Canon imagePRESS C910 serija

Canon imagePRESS C910 serija ima jedinicu za prepoznavanje koja podešava registraciju od prednjeg do zadnjeg plana i nijanse boja pre štampanja, uz praćenje tokom štampanja i automatsko doterivanje u radu i sve to za manje od jednog minuta. Zahvaljujući tome, održavanje postojanosti tokom štampanja, ne troši vreme i novac na neprekidne ručne kalibracije.

https://www.canon.rs/business/products/production-printers/digital-presses/imagepress-c910-series/

Canon imagePROGRAF GP-4000

Štampač za široke formate od 44 inča sa 11 boja, izvanrednog kvaliteta i inovativne tehnologije štampe zahvaljujući novorazvijenim mastilima kreira vrhunska dizajnerska rešenja za računarsku grafiku uz upečatljivu živopisnost i odličnu jasnoću. Canon imagePROGRAF GP-4000 je prvi na svetu PANTONE kalibrisani štampač. Smart Roll papir i mogućnosti višefunkcionalnih rolni doprinose maksimalnoj efikasnosti, dok kartridži sa mastilom sa funkcijom brze zamene omogućavaju zamenu kartridža bez ometanja pa čak ni zaustavljanja procesa štampe. Unapređena funkcija bezbednog štampanja pruža viši stepen pouzdanja u bezbednost podataka tako što koristi sistem za pristup pomoću PIN koda, kako bi sprečila curenje usled pogrešne identifikacije i gubitka.

https://www.canon.rs/business/products/wide-format-printers/imageprograf-gp-4000/

Canon COLORADO 1650

UVgel štampač nove generacije sa fleksibilnim mastilima i mat/sjajnom završnom obradom oduševljava svojom neprikosnovenom svestranošću i revolucionarnom produktivnošću. Mastila i mediji ne moraju da se menjaju jer se sada, pomoću tehnologije FLXFinish+, jednostavno i pouzdano prave otisci koji kombinuju mat i sjajnu završnu obradu bez dodatnog kanala za lakiranje. Aktivno je praktično automatsko održavanje glave za štampanje, automatsko uvlačenje medija i modul namotavanja rolne. Canon COLORADO 1650 dostiže maksimalnu brzinu do 159m2 na sat u režimu sjaja, poseduje dve rolne sa automatskim uvlačenjem i  zamenom širine do 1625mm, dok je rezolucija štampe do 1800 tpi.

https://www.canon-europe.com/business/products/wide-format-printers/colorado-1650/

Canon varioPrint 140

Pouzdanost koja je vodeća na tržištu daje korisnicima sigurnost, zahvaljujući čvrstom inženjeringu i minimalnim intervalima održavanja. Jedinstveni DirectPress digitalni proces postiže konstantno visok kvalitet štampe sa impresivnom brzinom štampanja – sa brzinama do 143 slike u minuti. Širok spektar opcija za završnu obradu, uključujući heftalicu, trimer, bušilicu i mnoge druge pruža  korisnicima vrhunsku kontrolu nad mogućnostima proizvodnje. Canonov napredni PRISMAsinc kontroler nudi nenadmašnu lakoću rada za sve zadatke štampanja, skeniranja i kopiranja uz dodatne funkcije kao što je daljinsko upravljanje. Vrhunski ekološki jednobojni štampač, sa nultom emisijom štetnih materija i minimalnim gubitkom tonera.

https://www.canon-europe.com/business/products/production-printers/digital-presses/varioprint-140/

Share.

Leave A Reply