Canon: EffectiveOffice – rasterećenje kancelarijskog poslovanja

0

Danas je teško zamisliti poslovanje bez trenutnog pristupa dokumentima i informacijama. Iako su troškovi poslovanja uvek pod lupom menadžmenta kompanija, vreme je jedan od onih elemenata koje je najteže vrednovati, a utiče na produktivnost zaposlenih. Ako je zaposlenima pritom za traženje dokumenata potrebno u proseku više od četiri sata nedeljno, to utiče na efikasnost vaših odluka. Uvođenjem Canonovog rešenja za dokumente, zaposlenima obezbeđujete trenutni pristup svim potrebnim informacijama, brzo, ekonomično i sigurno.

Sistemi za upravljanje dokumentima povezuju radne prostore, uređaje i obradu poslovnih dokumenata, i zaposlenima omogućavaju jednostavnije obavljanje poslova povezanih s dokumentima. Centralni deo sistema za upravljanje dokumentima je višenamenski uređaj koji omogućava štampanje, kopiranje i skeniranje, upotpunjen celovitim rešenjem za digitalnu obradu dokumenata, kao što su dopisi, računi, putni nalozi i ugovori. Takav sistem omogućava brzo traženje informacija, preusmeravanje i naknadno praćenje toga ko je i kada pristupio dokumentu i kako ga je uredio.

Prednosti sistema za upravljanje dokumentima su velike u svim firmama, bez obzira na veličinu. Ušteda vremena je osetna, a zaposleni dokumentima pristupaju sa svog računara ili mobilnog uređaja bilo kad i bilo gde, što povećava njihovu produktivnost. Dokumenti su uvek zaštićeni od pristupa neovlašćenih osoba i obezbeđeni od gubitka ili krađe.

Smanjenjem količine papirnih procesa i nadzorom štampanja na nivou pojedinačnog zaposlenog, u potpunosti mogu da se kontrolišu troškovi upotrebe višenamenskih uređaja. Osim toga, manja potrošnja papira i energije znači i mnogo manju emisiju ugljen-dioksida…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.