British Council pokreće „English Online“ platformu za učenje engleskog jezika

0

Kao odgovor na povećanu tražnju za onlajn predavanjima i ocenjivanjem engleskog jezika, British Council je u Srbiji pokrenuo „English Online“ globalnu digitalnu platformu za učenje engleskog jezika.

„English Online“ je stručno dizajniran da poboljša veštine engleskog jezika učenika, omogućavajući im da prilagode svoje učenje, odaberu raspored časova i pridruže se interaktivnim časovima uživo. Nastavu vode British Council nastavnici, a času se mogu priključiti maksimalno deset učenika iz celog sveta.

Platforma nudi interaktivne onlajn časove u trajanju od 55 minuta osmišljene prema potrebama učenika. Učenici engleskog jezika mogu pristupiti platformi „English Online“ gde god da se nalaze i usavršavati svoje jezičke veštine 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Po završetku svakog tematskog paketa, student dobija British Council sertifikat o završenom kursu.

Program su razvili su stručnjaci za engleski jezik British Council-a i prihvaćen je kao deo CEFR- “Common European Framework of Reference”. „English Online“ nudi integrisani program učenja od nivoa A2 do C1. Učenici mogu da polažu besplatni „English Online“ test i definišu nivo znanja i započnu učenje na pravi način.

Za viš informacija o platformi posetite:

www.britishcouncil.rs/english/english-online?utm_source=pressrelease&utm_medium=organic

Share.

Leave A Reply