Bosch proizvodi više električnih ručnih alata nego ikad

0

Rekord u proizvodnji Bosch-a: Otprilike 50 miliona proizvedenih mašina u 2015. godini. To je više nego ikad – čak je duplo više nego pre deset godina.

1-PT-21852

„Fotografije: Bosch” – Ixo ostaje da bude i dalje najomiljeniji električni ručni alat: na svaku 21 sekundu proizvede se jedan Ixo

Leinfelden –„Naši proizvodi ispunjavaju zahteve najrazličitijih korisnika: Mi ciljamo DIY entuzijaste i profesionalce, u industriji i tržištima u razvoju“, rekao je Hening fon Boksberg, predsednik Bosch odeljenja električnih ručnih alata. „Poznavanje potreba naših kupaca je jedan od faktora našeg uspeha, povećanja proizvodnje i dokaz da smo na pravom putu i da je naš alat dobro prihvaćen kod korisnika“.

Ixo ostaje da bude i dalje najomiljeniji električni ručni alat, i sada je dostupna njegova peta generacija. Od njegovog predstavljanja u 2003. godini, u proseku je svake godine proizveden po milion komada. Čak šta više, po jedan Ixo alat izađe na svaku 21 sekundu iz fabrike Miškolc u Mađarskoj.

Bosch električni ručni alati se proizvode i prodaju širom sveta – u Nemačkoj, ali i u drugim evropskim zemljama, u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi. Od ove godine, u tu grupu je uključena i nova fabrika u Čenaju, Indija, gde oko 200 zaposlenih proizvodi alate koji ispunjavaju zahteve na njihovom tržištu.

Share.

Comments are closed.