Besplatan internet do kraja 2016 godine uz nove pripejd brojeve u Telenoru

0

YouTube zvezde iz Novog Sada, pokazuju kako zahvaljujući trudu, posvećenosti i pozitivnoj energiji mladi mogu postati heroji svojim vršnjacima.

Telenorovi novi pripejd korisnici mogu da uživaju u besplatnom internetu do kraja 2016. godine. Uz svaku dopunu, do 31. decembra 2016, moguće je aktivirati dodatak Poklon MB koji sadrži 200 MB u domaćem saobraćaju.

Poklon MB  je moguće aktivirati od trenutka dopune kredita do ponoći sledećeg dana, a važi sedam dana. Ukoliko se aktivira novi dodatak, a prethodni je još uvek validan, saobraćaj iz novog dodataka se sabira sa preostalim internet saobraćajem, a rok važenja sabranih MB produžava se za dodatnih 7 dana. Promocija važi za nove korisnike koji aktiviraju novi broj u periodu od 1.12.2015. do 29.02.2016. Tarifni dodatak se može aktivirati odlaskom na Moj meni *111# ili putem Moj Telenor aplikacije ili portala.

“Radi ono što voliš “

Heroji nove Telenorove kampanje su članovi grupe Yasserstain, mladi ljudi, koji svojim idejama, upornošću i sjajnim rezultatima inspirišu mlade u našoj zemlji. Telenor podržava i veruje u snagu pozitivne promene i podstiče mlade čineći da njihove ideje budu viđene.

Film o „Yasserstainu“, YouTube zvezdama iz Novog Sada, deo je Telenorovog serijala kratkih dokumentarnih filmova #mladiheroji, koji se može pogledati na Telenorovom YouTube kanalu.

Tarifni dodatak za vaše najlepše uspomene

Telenor je svojim postojećim i novim pripejd korisnicima pripremio još jedan novogodišnji poklon – Capture, digitalni servis za čuvanje fotografija. Korisnici na raspolaganju imaju 2GB internet saobraćaja i 25 GB za skladištenje fotografija i video zapisa na cloud servisu u naredne dve godine.

Share.

Comments are closed.