Acronisov polugodišnji izveštaj o sajber pretnjama ’23: Upravljanje implikacijama sajber napada vođenih veštačkom inteligencijom

0

Sajber pretnje se razvijaju brže nego ikad. Mnogim organizacijama čak i držanje koraka sa ovim kretanjima može se činiti nemogućim, da ne govorimo o prednjačenju. Srećom, vi imate Acronis na vašoj strani. Stručnjaci za bezbednost u našoj globalnoj mreži operativnih centara za sajber bezbednost (Cyber Protection Operation Centers – CPOCs) nadgledaju okruženje pretnji 24/7, sprovodeći orginalna istraživanja da bi nam pomogli da bolje razumemo najnovije trendove i razvoj sajber kriminala – i prenoseći to znanje vama.

Upravo smo objavili Acronis Mid-Year Cyberthreats Report 2023, besplatan resurs za profesionalce koji se bave bezbednošću. Čitaoci će saznati o najnovijim promenama u obrascima napada, kako se razvijaju bande sajber kriminalaca i kako nove tehnologije (kao što su AI i automatizacija) menjaju igru – da ne pominjemo mnoštvo korisnih saveta koji će vam pomoći da ostanete bezbedni tokom druge polovine godine.

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply