Zabeležite svaku nijansu dana i noći uz kamere Huawei nova 9 pametnog telefona

0

Najnoviji pametni telefon iz serije nova je stigao. Reč je o Huawei nova 9, telefonu koji, sudeći po prvim ali i drugim utiscima, odiše besprekornom svežinom na svim poljima. Posebno se izdvaja njegov izuzetni sistem kamera koji će zadovoljiti i najzahtevnije kriterijume. No, krenimo redom.

Elegancija na nivou

Kada je reč o Huawei nova 9 modelu, prvo što vam upadne u oči je njegova izrazita stilska dopadljivost. Tome, pre svega, doprinosi sjajan izbor boje uređaja, a koja je nazvana zvezdano plava (Starry Blue). Osim toga, za sve one sa classic style-om tu je, za svaki slučaj, i model u uvek modernoj crnoj varijanti. Lepotu dodatno upotpunjuju savršeno upakovane dimenzije, a debljina od 7,77 mm i težina od 175 g čine ga idealnim za svačiju ruku. I zaista, kada Huawei nova 9 jednom „legne“ u vašu šaku, teško ga je ponovo ispustiti.

Doživite svet kroz novu vizuru

Činjenica je da se današnji pametni telefoni ne mogu zamisliti bez odličnih kamera. Kompanija Huawei je to imala u vidu, pa Huawei nova 9 nasleđuje algoritme fotografije od premium klase Huawei pametnih telefona.

Reč je o Ultra Vision kamerama, gde se izdvaja zadnja RYYB Ultra Vision kamera sa izrazito krupnim sočivom od zavidnih 50 MP. Senzor od 1 / 1,56 inča osigurava visoku osetljivost na svetlo, što doprinosi vrhunskom kvalitetu fotografija neovisno od doba dana.

Pored glavne kamere, tu su još tri dodatne. Sočivo sa širokim uglom, sa rezolucijom od 8 MP, kao i dve kamere od 2 MP za dubinu polja i slikanje iz neposredne blizine. Posebno je zanimljiva prednja, tzv. selfi kamera. Opremljena je sa 32 MP, a pored fotografija pravi i 4K video zapise, što je posebna povlastica za sve one koji provode dosta vremena na društvenim mrežama ili prave vlogove.

Sistem kamera kod Huawei nova 9 raspolažu nizom tehničkih pogodnosti koje kombinuju visoki kvalitet i dobru zabavu. Pre svega, vrhunska rezolucija je zagarantovana, bilo da slikate noću ili u uslovima smanjene vidljivosti. Jedinstveni algoritam za Super Night Selfie i Night Portrait Mode besprekorno obavlja posao, pa vaše noćne fotografije konačno mogu biti reprezentativne. Situacija je identična i sa noćnim video zapisima, zahvaljujući Extreme Night Shoot i Night Selfie Video funkcijama. Jednostavno, sa novim Huawei nova 9 telefonom prepreke za profi fotke i snimke više ne postoje. Za još dublji doživljaj tu su i dodatne opcije za simultano snimanje prednjom i zadnjom kamerom, slika u slici, Slow-motion i Time-lapse video zapisi, a AIS tehnologija stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri eliminiše efekat drhtavih ruku. Drugim rečima, Huawei nova 9 je idealan telefon za TikTok i Instagram Reels snimke na kojima će vam mnogi pozavideti.

Još kečeva iz rukava

Za vrhunsku vizuelnu reprodukciju koju omogućavaju kamere Huawei nova 9 modela zaslužan je, između ostalog, i pregledan ekran od 6,57 inča, koji podržava impresivnih 1,07 milijardi boja. Ekran je podržan i sa stopom osvežavanja od 120Hz, rasponom boja P3 za stvaranje slika ispunjenih detaljima, a sve to kontroliše besprekorna brzina dodira od 300Hz. Uz Snapdragon 778 G processor kompletna slika Huawei nova 9 modela zauzima jednu zaista visoku kvalitativnu lestvicu kada su pametni telefoni u pitanju. Naravno, sve do sad pobrojano ne bi imalo nekog velikog smisla da Huawei nova 9 ne raspolaže moćnom baterijom od 4300 mAh, koja uz SuperCharge punjač sa snagom od 66W puni bateriju 0-100% za 38 minuta.

Poklon za sladokusce

U moru tehničkih mogućnosti, Huawei nova 9 je za sve ljubitelje muzike pripremio posebno iznenađenje. Kupovinom novog pametnog telefona, tokom pre-order perioda koji će trajati do 7. novembra, dobijate Huawei FreeBuds 4 slušalice koje omogućuju kvalitetnu reprodukciju zvuka visoke rezolucije. Ipak, ono što ih posebno izdvaja jeste tehnologija adaptivnog aktivnog poništavanja šuma, čime se svaki zvučni „višak” sa strane anulira, a korisniku ostaje mogućnost maksimalnog uživanja u zvuku.

Share.

Leave A Reply