XPG predstavlja svoj prvi DDR5 memorijski modul

0

XPG LANCER pruža RGB dodir i neverovatno brze frekvencije, do 5200 MT/s

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast danas je predstavio DDR5 memorijski modul XPG LANCER.  XPG LANCER je XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače. Nudi povećan protok, generiše veći protok po CPU jezgru i dostiže frekvencije do 5200 MT/s. Opremljen je i tehnologijama PMIC (Power Management Integrated Circuit) i ECC (Error Correcting Code) za poboljšane performanse i stabilnost. LANCER dolazi u kapacitetu od 16 GB.

XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače

XPG LANCER uvodi XPG-ove memorije za igrače u DDR5 eru. Dostižući frekvencije do 5200 MT/s, nudi značajno poboljšanje performansi za igranje i overclockovanje. Sa tehnologijom ECC (Error Correcting Code) taj modul može automatski da ispravi greške u stvarnom vremenu. Osim što značajno smanjuje opterećenje pri kalkulacijama za CPU, modul nudi i povećanu stabilnost i pouzdanost.

Stvoren za igrače i overclockere

Korišćenje visoko-kvalitetnih integrisanih krugova i štampanih pločica osigurava beskompromisne performanse i pouzdano overclockovanje, što je savršeno za pametne igrače i overclockere. Sa podrškom za Intel® XMP 3.0, korisnici mogu overclockovati memoriju bez potrebe za ulaskom u BIOS. Nema potrebe za stalnim prilagođavanjem i finim podešavanjem parametara overclockovanja.

RGB dodir za igrače

XPG LANCER opremljen je prilagodljivim RGB osvetljenjem. Korisnici mogu da biraju između različitih efekata (statični, dišući ili kometni) ili sinhronizovati svetlo sa omiljenom pesmom u muzičkom načinu rada. Sve ovo može se podesiti iz RGB kontrolnog softvera svih vodećih proizvođača matičnih ploča.

Serija DDR5 memorije LANCER biće dostupna sa frekvencijom od 5200 MT/s u kapacitetu od 16 GB kao jednokanalni ili kao dvokanalni paket. Verzija frekvencije od  6000 MT/s biće predstavljena uskoro.

Da biste saznali dostupnost i cene na određenom tržištu, molimo kontaktirajte najbližeg XPG-ovog predstavnika putem www.xpg.com.

Share.

Leave A Reply