XPG predstavlja besplatan komplet za montažu LGA 1700 za AIO kulere LEVANTE 240 i 360

0

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast, danas predstavlja komplet za montažu LGA 1700 za postojeće tekuće kulere vrste „sve u jednom“ (All In One, AIO) LEVANTE 240 i LEVANTE 360, koji će biti besplatan za sve vlasnike prethodno navedenih kulera. Sa tim kompletom za montažu korisnici će moći da koriste svoje postojeće XPG kulere sa novom, 12. generacijom procesora Intel Alder Lake.

XPG LEVANTE 240 i LEVANTE 360 kompatibilni su sa novim Intelovim modelom LGA 1700, a novi  komplet za montažu biće dostupan besplatno. Korisnici se moraju prijaviti zbog potvrde na stranicu za korisničku podršku https://corp.adata.com/us/support/online sa dokazom o kupovini XPG kulera, 12. generacije procesora i/ili matične ploče i XPG-ova služba za korisničku podršku obratiće se korisnicima s daljim uputstvima. Trajanje isporuke zavisi od lokacije korisnika, pa će biti isporučeni samo materijali potrebni za instalaciju.

Da biste saznali više o proizvodima na pojedinim tržištima, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem linka https://xpg.com/en/xpg.

Share.

Leave A Reply