XPG lansira ALPHA WIRELESS miš za gejmere

0

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast najavljuje ALPHA WIRED i WIRELESS miš za gejmere. Dobitnik nagrade Red Dot Design za 2022. godinu ima ergonomski dizajn, energetski efikasan PAW-3335 senzor i vrhunske OMRON prekidače za udobnost i performanse.

Nagrađivani ergonomski dizajn

ALPHA miš ima jednostavne i elegantne zakrivljene konture sa udobnim rukohvatom koji odražava XPG-ov jezik industrijskog dizajna Exoskeleton. Ovaj jezik naglašava ravnotežu između forme i funkcije, ergonomije i glatkih doživljaja igranja. Štaviše, dizajn ovog miša uključuje podatke iz globalne ankete koju je sproveo XPG. Na primer, ukupna širina miša je izvedena iz merenja prstiju prikupljenih da bi se napravio uređaj sa idealnim držanjem.

Napravljen za najbolje iskustvo igranja

Sa unutrašnje strane, XPG ALPHA miš će vas takođe impresionirati. Opremljen energetski efikasnim, PAW-3335 senzorom visokih performansi iz Pixart-a, pruža niz DPI podešavanja od 100 do 16000 kako bi zadovoljio zahteve svih vrsta igara. Štaviše,  trouglasto dugme na vrhu miša nudi odličnu fleksibilnost u povezivanju sa XPG PRIME softverom. XPG ALPHA je takođe napravljen da traje sa vrhunskim OMRON prekidačima sposobnim za 60 miliona klikova. Njegovi načini povezivanja uključuju 2.4G bežičnu vezu i Bluetooth i ima do 60 sati trajanja baterije.

RGB osvetljenje na ALPHA mišu odašilja svetlost suptilno i elegantno na preko 3 namenske zone koje su nezavisne jedna od druge. Podešavanja svetla se mogu sačuvati pomoću 3 prilagodljiva hardverska profila ili preko XPG PRIME softvera.

Prilagodite sa XPG PRIME

XPG ALPHA je miš za igranje koji se softverski programira, gde se dugmad, DPI podešavanja i RGB svetlosni efekti mogu prilagoditi potrebama svakog korisnika. Programirajuća dugmad, njihovi zadaci i Macros podešavanja mogu se programirati i sačuvati u korisničkim profilima za neometano prebacivanje između računara. Saznajte više o XPG PRIME OVDE.

Da biste saznali više o cenama i dostupnosti u regionu, kontaktirajte XPG predstavnika u vašoj blizini preko www.xpg.com. XPG ALPHA miš će takođe biti dostupan u žičnoj varijanti.

Share.

Leave A Reply