XPG će na događaju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja

0

Prvi put u dve godine XPG će biti na lokaciji u Las Vegasu i prikazati poslednje inovacije robne marke Xtreme Performance Gear

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast, najavljuje da će biti na licu mesta, u Las Vegasu, tokom sajma CES 2022 (od 5. do 8. januara). Pod temom „Dawn of a New Xtreme“ (Svitanje  novih ekstremnih performansi uz Xtreme) predstaviće najnovije proizvode robnih marki XPG i ADATA, uključujući gejmerske komponente, periferiju, dodatnu opremu i komponente kao što su najnovija DDR5 memorija, PCIe 5.0 SSD-ovi i najnovije revolucionarno napajanje Platinum. Štand će se nalaziti u hotelu Venetian, dvorana Titian, br. 2202.

Performanse SSD-a i DRAM-a nove generacije

XPG i ADATA spremaju se da predstave igračima i drugim korisnicima performanse nove generacije kroz svoje najnovije PCIe Gen5x 4 SSD-ove i DDR5 DRAM. Na štandu će posetioci po prvi put moći da vide XPG LANCER RGB DDR5 i CASTER RGB DDR5 koji nude performanse visokog nivoa do 6000 MT/s i 7000 MT/s. Biće izložena i ADATA-ina DDR5-4800 U/SO/R-DIMM memorija industrijskog nivoa sa ECC-om i PMIC-om na istom čipu.

Uz to, na štandu će posebne zvezde biti dva prototipa ADATA PCIe Gen5x 4 SSD-a. Među njima je „Project Nighthawk“ sa kontrolerom Silicon Motion SM2508 koji može da ponudi performanse sekvencijalnog čitanja/pisanja do 14/12 GB/s kao i „Project Blackbird“ sa kontrolerom InnoGrit IG5666 i performansama čitanja/pisanja 14/10 GB/s. Oba SSD-a su kapaciteta do 8 TB. Moći će da se vide i ADATA-in novi USB4 spoljašnji SSD Elite SE920. Taj spoljašnji SSD nudi brzinu prenosa do 40 Gb/s i opremljen je vlastitim kulerom sa ugrađenim ventilatorom.

Temelji za izgradnju vrhunskog PC-ja za igranje

Podizanje vašeg sistema do još ekstremnijih performansi zahteva još više snage. Nakon uspeha napajanja XPG CORE REACTOR sa zlatnim sertifikatom, CES će biti savršeno okruženje za predstavljanje najnovijeg i najsnažnijeg napajanja dosad – XPG CYBERCORE. Radi se o napajanju sa platinastim i Cybenetics sertifikatom koje je spremno da odgovori na izazove performansi gladnih snage novih središnjih i grafičkih procesora u svojim konfiguracijama od 1000 W i 1300 W. Sa premijum ventilatorima XPG VENTO PRO proizvedenim u saradnji sa kompanijom Nidec, napajanje XPG CYBERCORE obećava da će učiniti XPG jednim od najboljih proizvođača napajanja u segmentu.

XPG će prvi put predstaviti i prototip XPG BATTLECRUISER PRO – super ATX full-tower kućište sa površinama od kaljenog stakla sa sve četiri strane, ventilatorom čiji se rad može prilagoditi putem softvera i ugrađenom kontrolom za upravljanje svetlom.

Predstavljanje komponenti zaokružiće najnoviji AIO tekući kuler iz linije LEVANTE – model XPG LEVANTE PRO. On ima istaknut okrugli LCD ekran koji se može sasvim prilagoditi pomoću softverskog ekosistema XPG PRIME, opremljen je najnovijim rešenjem za hlađenje, tečnošću kompanije ASETEK i ventilatorima XPG VENTO PRO 120 PWM visokog kvaliteta.

Maksimalna kontrola s najnovijom XPG-ovom periferijom i dodatnom opremom

Na XPG-ovom štandu biće predstavljena cela XPG-ova linija periferije za igranje. Među ostalim, XPG predstavlja seriju novih miševa za igranje ALPHA sa potpuno iznova osmišljenom ergonomijom i optičkim senzorom visokih performansi PIXART PAW3335. Ta serija obuhvata bežičnu verziju s mogućnošću povezivanja na 2,4 GHz pri igranju ili putem standardnog Bluetootha za svakodnevnu upotrebu, a dostupna je i žična verzija. Svi proizvodi kompatibilni su sa softverskim ekosistemom XPG Prime.

XPG će potpuno omogućiti da na trenutak uhvate i najnoviji konceptualni proizvod naziva XPG VAULT – žični USB-C miš koji želi da bude „biblioteka igara u vašem dlanu“. Aktuelni prototip može integrisati do 1 TB Solid State memorije brzine 985 MB/s i softver Gaming Launcher koji će učiniti vašu biblioteku igara praktično prenosivom i doneti viši nivo integracije igara sa softverskim ekosistemom XPG Prime.

Uživajte u igrama i produktivnosti uz kompeltnu ponudu sistema za igranje

Na štandu će biti izložena XPG-ova kompletna ponuda prenosnih računara, uključujući nagrađivani XPG XENIA 15 KC sa ekranom dijagonale 15,6 inča. Taj uređaj je rezultat dizajnerske saradnje XPG-a i Intela, pa tako ima procesor Intel® 11th Gen Core™ i7 11800H i grafičku karticu NVIDIA® RTX 3070. Za vrhunsku stabilnost i performanse to je prenosni računar opremljen termalnim interfejsom od tekućeg metala, PCIe Gen4 SSD-om XPG GAMMIX S70 kapaciteta 1 TB i s 32 GB (2 x 16 GB) DDR4 3200-megahercne visokoperformansne XPG memorije. Među drugim sistemima koji će biti izloženi na sajmu 15,6-inčni lifestyle ultraprenosnik XPG XENIA Xe utemeljen na Intelovoj platformi/standardu EVO™ i iznenađujuće lagan lifestyle ultraprenosnik XPG XENIA 14 s tankim kućištem od magnezijumove legure mase svega 970 g, što ga čini najlakšim prenosnim računarom tih dimenzija.

Posetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Gde:      hotel Venetian, Titian, br. 2202
Kada:    od 5. do 8. januara 2022.

Obratite se najbližem predstavniku robnih marki XPG/ADATA da biste dogovorili personalizovani obilazak XPG-ova / ADATA-ina štanda.

Share.

Leave A Reply