Xiaomi serija 12 i potpuno novi AIoT proizvodi predstavljeni evropskoj publici

0

Xiaomi je na događaju u Beču najavio lansiranje Xiaomi serije 12 na srpskom tržištu. Najnovija flagship serija sadrži tri pametna telefona: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 i Xiaomi 12X, kao i Xiaomi Watch S1 seriju, Xiaomi Buds 3T Pro i Xiaomi Buds 3.

Filmski snimci, vodeće performanse i odličan dizajn Xiaomi 12 serije

Xiaomi 12 serija omogućava korisnicima da snimaju video snimke studijskog kvaliteta bez obzira na okruženje, bilo da se radi o izazovnim uslovima osvetljenja ili objektima u pokretu. Sva tri telefona imaju niz trostrukih kamera profesionalne klase sa glavnom širokougaonom kamerom od 50 MP, koje nude mogućnost 8K snimanjja kada su u pitanju modeli Xiaomi 12 Pro i Xiaomi 12.

Xiaomi 12 Pro se ističe najsavremenijom trostrukom kamerom od 50 MP, koja poseduje vrhunski Sony IMX707 glavni senzor. Ovaj senzor je sposoban da uhvati velike količine svetlosti i pruža napredne mogućnosti snimanja uz veću brzine fokusa i višu preciznost boja. Xiaomi 12 i Xiaomi 12X poseduju ultra-širokougaonu kameru od 13 MP, zajedno sa telemakro kamerom od 5 MP.

Takođe, Xiaomi 12 serija je bazirana na naprednoj Qualcomm SnapdragonTM mobilnoj platformi. Xiaomi 12 Pro i Xiaomi 12 imaju Snapdragon 8 Gen 1 procesor, proizveden korišćenjem 4nm procesa. Ovaj procesor takođe unapređuje grafičke mogučnosti GPU-a za 30% i podiže energetsku efikasnost za 25% u poređenju sa prethodnom generacijom.

Sva tri uređaja su dobila A+ ocenu za svoje AMOLED Dot Display ekrane sa podrškom za TrueColor od strane DisplayMate-a. Ekran poseduje Corning Gorilla Glass Victus otporan na ogrebotine i podržava Dolby Vision. Xiaomi 12 serija takođe podržava HDR 10+.

Xiaomi serija 12 poseduje MIUI 13 operativni sistem, objavljen na globalnom nivou početkom ove godine. Ova nadogradnja uključuje brže skladištenje, veću efikasnost pozadinskih procesa i duži vek trajanja baterije. Xiaomi 12 Pro ima Xiaomi HyperCharge od 120W. Sa baterijom od 4.600 mAh potpuno napunjenom za samo 18 minuta koristeći Boost režim, Xiaomi 12 Pro pruža mogućnosti punjenja sledeće generacije. Xiaomi 12 i Xiaomi 12X imaju baterije od 4.500 mAh u kompaktnom dizajnu kućišta. Oba uređaja podržavaju žičano turbo punjenje od 67W. Xiaomi 12 Pro i Xiaomi 12 takođe podržavaju bežično punjenje od 50W i obrnuto punjenje od 10W.

Besplatna YouTube Premium pretplata

Korisnici Xiaomi serije 12 dobiće do tri meseca YouTube Premium-a besplatno, sa ciljem da se korisnicima omogući pristup najboljem sadržaju bez oglasa i van mreže, gde je to dostupno. Prednosti uključuju pretplatu na YouTube Music Premium gde korisnici mogu da dobiju neograničen pristup bez oglasa za više od 80 miliona zvaničnih pesama, kao i nastupe uživo, obrade i remikse.

Premium servis za ekrane

Svi korisnici Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro i Xiaomi 12X mogu uživati u besplatnoj usluzi zamene ekrana u roku od 6 meseci (180 dana) od datuma kupovine. Pored toga, korisnici Xiaomi 12 Pro mogu koristiti usluge međunarodnog garantnog servisa.

Dostupnost na tržištu

Xiaomi 12 Pro dolazi u dve varijante 12GB+256GB za 129.999 RSD.

Xiaomi 12 dolazi u tri varijante, 8GB+128GB za 94.999, 8GB+256GB za 104.999 RSD.

Xiaomi 12X dolazi u dve varijante, 8GB+128GB za 76.999 RSD.

Proizvodi će biti dostupni na zvaničnim kanalima prodaje od 1. aprila.

Slike proizvoda dostupne ovde: Xiaomi 12 Series

One-pagers se mogu preuzeti ovde: Xiaomi 12 Series One-pagers.

Stilizujte svoj život uz Xiaomi pametne satove serije S1

Sa ukupno 117 fitnes režima, uključujući 19 profesionalnih režima među kojima korisnici mogu da biraju, Xiaomi Watch S1 i S1 Active mogu automatski da se aktiviraju kada detektuju pokrete kao što su hodanje i trčanje, bilo napolju ili na traci za trčanje. Kompatibilni sa aplikacijama Strava i Apple Health, uređaji takođe održavaju poboljšano praćenje zdravlja, uključujući praćenje zasićenosti krvi kiseonikom SpO2, praćenje zdravlja žena i praćenje sna.

Xiaomi Watch S1 serija podržava Bluetooth pozive, plaćanja preko Mastercard NFC-a i Amazon-ovog Alexa glasovnog asistenta. Na potpuno napunjenom uređaju, baterija može da traje 12 dana uobičajene upotrebe ili do 24 dana u režimu uštede baterije.

Počevši od sutra Xiaomi Watch S1 i Xiaomi Watch S1 Active će biti dostupni za kupovinu.

Slike proizvoda dostupne su: Xiaomi Watch 1S

One-pagere je moguće preuzeti odavde: Xiaomi Watch 1S.

Očaravajući ritmovi, magični zvuk: Xiaomi Buds 3T Pro

Zvuk nalik na onaj u studiju uvek dolazi sa bogatim detaljima i minimalnim izmenama. Xiaomi Buds 3T Pro čine inovativnu kombinaciju hardverskog i softverskog napretka, uključujući dinamički drajver od 10 mm sa dva magneta sa sekcionim DLC premazom, kao i podršku za LHDC 4.0 audio kodek.

Pored toga, Xiaomi Buds 3T Pro karakteriše hibridno aktivno poništavanje buke do 40dB. Korisnici mogu da biraju između tri ANC režima ili da izaberu Adaptive mode koji omogućava slušalicama da se automatski prilagođavaju na osnovu nivoa buke u okruženju. Sa režimom transparentnosti, korisnici mogu da čuju zvuke svoje okoline dok su u pokretu.

Uz udobno korišćenje i povezivanje sa dva uređaja, slušalice obezbeđuju do 6 sati reprodukcije sa jednim punjenjem ili 24 sata sa futrolom.

Počevši od 2. aprila, Xiaomi Buds 3T Pro će biti dostupne za kupovinu putem zvaničnih kanala.

Slike proizvoda dostupne su ovde: Xiaomi Buds 3T Pro .

One-pagers možete preuzeti ovde: Xiaomi Buds 3T Pro .

Ritam muzike: Xiaomi Buds 3

Xiaomi je takođe najavio izdavanje svojih Xiaomi Buds 3 slušalica. Sa tri ANC režima, Xiaomi Buds 3 donose korisnicima poništavanja buke do 40dB, efikasno smanjujući pozadinske zvuke bilo da radite, učite ili putujete. Xiaomi Buds 3 vam takođe omogućavaju da lako čujete zvukove iz okoline zahvaljujući svom režimu transparentnosti. Kada pređete na poboljšani glasovni režim, možete čuti jasne ljudske glasove i uživati u razgovoru sa ljudima pored vas bez potrebe da vadite slušalice.

Uz mogućnost povezivanja sa dva uređaja, Xiaomi Buds 3 vam omogućavaju da lako prelazite između gledanja filma na laptopu i preuzimanja poziva sa telefona. Podržano bežično punjenje, Xiaomi Buds 3 omogućava do 7 sati reprodukcije sa jednim punjenjem i do 32 sata ukupne upotrebe sa futrolom.

Počevši od 1. aprila, Xiaomi Buds 3 će biti dostupne za kupovinu na zvaničnim kanalima.

Slike proizvoda su dostupne ovde: Xiaomi Buds 3 .

One-pagers možete preuzeti ovde:  Xiaomi Buds 3.

Share.

Leave A Reply