Xiaomi predstavio novi Xiaomi TV Stick 4K koji svaki televizor pretvara u pametni TV

0

Kompanija Xiaomi, globalni lider u proizvodnji pametnih telefona i IoT uređaja nedavno je predstavila na srpskom tržištu Xiaomi TV Stick 4K koji omogućuje korisnicima da strimuju 4K televiziju bilo gde, uz podršku za Dolby Atmos i Dolby Vision.

Xiaomi TV Stick 4K predstavlja uređaj koji jednostavno pretvara bilo koji TV uređaj u pametni televizor, nudeći korisnicima desetine opcija za gledanje različitih sadržaja, surfovanje Internetom ili igranje igara. Sve što je potrebno jeste da povežete uređaj sa svojim televizorom i povežete se na Wi-Fi mrežu.

Strimujte 4K televiziju gde god da se nalazite

Uređaj omogućuje 4K rezoluciju od 3840 x 2160 na vašem ekranu, a u kombinaciji sa Dolby Vision tehnologijom podiže korisničko iskustvo na viši nivo i donosi živopisne kadrove pravo u vašu dnevnu sobu. Takođe kompaktan dizajn Xiaomi TV Stick 4K karakteriše četvorojezgarni Quad core CotexA35+ procesor koji pruža moćne performanse. Bez obzira da li gledate film visoke rezolucije, slušate muziku ili igrate igrice, uz novi TV Stick možete očekivati izuzetnu brzinu i stabilnost. Takođe, zahvaljujući dimenzijama, ovaj uređaj možete poneti svuda sa sobom i strimovati najkvalitetniju TV gde god da ste.

Integrisani servisi redefinišu pojam kućne zabave

Xiaomi TV Stick 4K dolazi opremljen Android TV 11 i pruža vam jednostavno, ali impresivno iskustvo. Takođe, na uređaj su instalirani i Netflix, Amazon Prime Video i Youtube koji vam daju pristup najaktuelnijim sadržajima i omogućuju da otkrijete više od 400.000 filmova i emisija. A na Google play prodavnici možete pronaći i preuzeti sve aplikacije koje su vam potrebne i koristiti ih neometano.

Kako uređaj ima integrisan Google Assistant imate pristup mnoštvu zabavnih sadržaja, ali možete pomoću njega i da kontrolišete pametne uređaje u svom domu i da pretražujete informacije. A za sve televizore koji ne nude tu opciju, postoji i funkcija prepoznavanja govora. A pomoću ugrađenog Chromecast-a uvek možete strimovati sadržaje sa svog telefona ili laptopa na veliki ekran.

Živopisan zvuk na svim sadržajima

Poznata Dolby Atmos tehnologija stvara vrhunski surround sistem koji donosi bioskopski efekat u vašoj dnevnoj sobi. Koji god sadržaj da gledate, zvuk će biti bogat, a muziku ćete čuti bolje nego ikada do sad.

Uređaj je dostupan kod svih ovlašćenh dobavljača i maloprodaja, a cena uređaja je 8.990 RSD.

Share.

Leave A Reply