Xiaomi-jev program za stvaraoce predstavljen globalno

0

Xiaomi je i zvanično globalno pokrenuo program Xiaomi Creator, koji je prvi put najavljen prilikom predstavljanja  Xiaomi proizvoda u septembru 2021. godine. Xiaomi Creators su grupa talentovanih filmadžija i fotografa koji svoja kreativna dela dele sa milionima ljudi kroz objektiv svojih Xiaomi pametnih telefona. Program je izgrađen na poruci „Creativity for Everyone“ (kreativnost za sve), ideji da svako ima potencijal da probudi svoju unutrašnju kreativnost uz pomoć pametnog telefona.

Xiaomi Creators će učestvovati u dva postojeća kreativna programa kompanije Xiaomi Global, Xiaomi Studios i Xiaomi Imagery, koji predstavljaju izvanredne filmske i fotografske radove.

Da bi podelili šta za njih znači poruka „Creativity for Everyone“, Xiaomi kreatori su se okupili kako bi napravili kratki film koji je premijerno prikazan na predstavljanju proizvoda Xiaomi u septembru 2021. Ceo video pogledajte ovde.

Xiaomi je takođe stvorio potpuno novu veb stranicu za program Xiaomi Creator, koja služi kao središte za ceo projekat, kao i za pojedinačne Xiaomi kreatore i njihova dela. Posetite sajt da biste saznali više.

Želite da saznate više o Xiaomi kreatorima i njihovom radu? Pratite kurs mobilnog filma koji su zajedno kreirali Xiaomi i Sundance Collab, zajednica i platforma za učenje za kreatore koju je pokrenuo svetski poznati Sundance Institute. Kliknite ovde da saznate više.

Share.

Leave A Reply