Windows 11 najavio nove funkcije

0

Veliko ažuriranje za Windows 11 predstavlja novo doba veštačke inteligencije i ponovo unapređuje i poboljšava način na koji ljudi obavljaju stvari na svojim računarima.

Među novitetima našli su se:

  • Novi Bing koji pokreće veštačka inteligencija: uskoro stotine miliona korisnika Windows 11 mogu da dobiju pristup ovoj neverovatnoj novoj tehnologiji za pretragu, ćaskanje, odgovaranje na pitanja i generisanje sadržaja direktno na Windows taskbaru. Ako su korisnici u Bing Preview-u, sve što treba da urade je da instaliraju današnje ažuriranje za Windows 11 da bi pristupili novom polju za pretragu. Da biste se pridružili novom Bing Preview-u, prijavite se na listu čekanja.
  • Korisnici će moći da povežu svoje iPhone uređaje direktno sa svojim Windows 11 računarom koristeći novi pregled Phone Link za iOS. Pored toga, korisnici će primetiti poboljšano iskustvo dodira, vidžete preko celog ekrana i brz pristup opšte dostupnoj Windows 365 aplikaciji.
  • Windows 11 takođe uključuje nove funkcije veštačke inteligencije u opciji Start na taskbaru, kao i stalna ažuriranja kako bi operativni sistem učinio pristupačnijim i održivijim i isporučio Microsoft-ovu stalnu posvećenost kvalitetu i jednostavnosti korišćenja sistema i aplikacija.
  • Nove funkcije pristupačnosti uključuju podršku za prikaz na Brajevoj azbuci i poboljšani glasovni pristup u ključnim aplikacijama.
  • Nove energetske preporuke olakšavaju kontrolu uticaja korisnika na životnu sredinu.

Mnogo više informacija o novim funkcijama i kako da ih iskoristite, možete pronaći na Microsoft blog postu: Windows Experience Blog

Share.

Leave A Reply