Vladimir Stančić na mestu APC konsultanta za Evropu kompanije Ingram Micro

0

Ingram Micro nastavlja sa rastom i širenjem svog regionalnog Adriatic tima sa novim članovima.

Gospodin Vladimir Stančić pridružio se kompaniji Ingram Micro na mestu APC konsultanta za Evropu. Vladimir Stančić je dokazani specijalista za fizičku infrastrukturu Centra podataka i od 2001. godine bavi se ICT-om, posebno u oblasti kritičnog napajanja poput UPS-a i kritične infrastrukture centara podataka. Nakon pohađanja nekoliko specijalizovanih obuka, gospodin Stančić je učestvovao u više od 300 kritičnih projekata napajanja i hlađenja, uspešno vodeći kupce kroz čitav proces od konfiguracije do faze implementacije i eksploatacije. Tokom poslednjih 15 godina bio je uključen u preko 30 uspešnih kompletnih projekata Data Center-a, regionalno zasnovanih u različitim vrstama poput sigurnog DC, EMP DC, modularnog i mobilnog DC itd.

“Zahvaljujući njegovoj reputaciji i prethodnom iskustvu, ponosni smo što ćemo nastaviti sa pružanjem tehničke podrške i deljenjem znanja sa našim partnerima”, poručuju iz kompanije Ingram Micro.

Pored podrške APC-ovom poslovanju u jugoistočnoj Europi, Vladimirov glavni zadatak će biti pružanje usluga savetovanja i tehničke podrške Ingram Micro APC partnerima u Europi, sa fokusom na zemlje kao što su Italija, Španija, Švajcarska i Švedska.

Postavljajući osnove APC CoE (Centra ekspertize), nakon već uspostavljenih Cisco, RedHat, Cyber ​​Security i Azure CoE, Ingram Micro Beograd nastavlja pružanje tehničke podrške, inženjeringa i konsultantskog posla na EMEA i globalnom nivou.

Share.

Leave A Reply