Više od 200 IT pozicija na XII Regionalnom online sajmu

0

Ukoliko ste u potrazi za novim ili prvim zaposlenjem u IT industriji, 12. Regionalni sajam poslova je prava adresa za vas. Kao i prethodnih 11 godina sajam se održava online na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svima iz udobnosti svog doma. Regionalni sajam će u saradnji sa sajtom HelloWorld.rs ponuditi više od 200 oglasa od strane 18 kompanija.

Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk, a od prošle godine i Deloglasnik.si iz Slovenije, što ga čini najvećim regionalnim online sajmom zapošljavanja.

Pored IT oblasti kao što su razvoj softvera, FinTech, multimedija i digitalizacija, možete se susresti sa oglasima za posao u finansijama, medijima, autoindustriji, trgovini, inženjerstvu, telekomunikaciji i mnogim drugima.

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć chat opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija, gde će moći da dobiju sve informacije vezane kako za samu kompaniju, tako i oko svih trenutnih i budućih potencijalnih pozicija koje kompanija nudi.

Pored svih sajamskih aktivnosti, svim zainteresovanima smo pripremili i 3 panel diskusije koje će se održati putem Zoom aplikacije na teme:

Za one najaktivnije posetioce koji se prijave na sajam je na raspolaganju ponovo igra Lov na blago. Cilj igre je da posetite što više štandova u svih 5 paviljona i time steknete veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknite na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Glavna nagrada je bežične JBL slušalice, a pored njih dodelićemo još 20 Infostud paketa iznenađenja.

Share.

Leave A Reply