VipDrop – svi podaci na jednom mestu

0

Servisi za čuvanje podataka onlajn postaju sve popularniji, a razlog za to je jednostavan. Pristup svim fajlovima i folderima, na svakom mestu i sa više uređaja jedna je od glavnih potreba ljudi u pokretu.

VipDrop je novi cloud servis koji omogućava korisnicima Vip postpejd i internet tarifa da čuvaju sve svoje podatke onlajn.

Korisnicima su na raspolaganju dodaci koji sadrže od 4GB do 100GB prostora za skladištenje podataka, uz koje dobijaju i sadržaj za surf kroz VipDrop. Na ovaj način korisnici mogu pregledati sve svoje dokumente preko VipDropa bez brige o internet potrošnji u nacionalnom saobraćaju i bez preuzimanja na svoj uređaj.

Ono što VipDrop izdvaja od ostalih servisa za skladištenje podataka je mogućnost intergrisanja drugih servisa, kao što su Dropbox, Google Drive i OneDrive, unutar VipDropa, bez obzira na njihovu veličinu.

Na primer, korisnik može imati VipDrop dodatak od 25GB i na njega može dodati neograničene količine prostora sa svojih Dropbox, Google Drive i OneDrive naloga, a uz to dobija neograničeni surf za sve ove servise dokle god im pristupa kroz VipDrop.

Podaci sa VipDropa se mogu deliti, postoji i opcija timske kolaboracije, a servisu je moguće pristupiti preko VipDrop mobilnih aplikacija, računara ili putem internet pretraživača.

Svi koji aktiviraju VipDrop dodatak dobiće jedan mesec besplatnog korišćenja servisa. Za sve dodatne informacije posetite https://www.vipmobile.rs/privatni/multimedijalne-usluge/vipdrop.3625.html.

Share.

Comments are closed.