Vinsent Sabo novi CEO kompanije New Frontier Solutions

0

05/02/2014 –

Vinsent Sabo (Vincent Sabot) imenovan je za CEO-a kompanije New Frontier Solutions GmbH od 1. februara 2014. godine. Kompanija New Frontier Solutions deo je New Frontier Group, u sklopu koje posluje i domaća firma Saga. Kompanija je vodeći provajder rešenja i usluga u oblasti informacionih tehnologija na području Centralne i Istočne Evrope i šire zahvaljujući mreži kompanija u 17 zemalja.

Kao član izvršnog menadžment tima, Vinsent Sabo biće odgovoran za osnovna poslovna rešenja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Poljskoj i Turskoj. Prethodno je radio na poziciji COO i generalnog direktora kompanije Siemens Convergence Creators, sa sedištem u Beču, koja ima više od 2000 zaposlenih u devet zemalja i posvećena je razvoju softvera i usluga za sektore telekomunikacija, medija, energije, transporta, aviotransporta i bezbednosti. Proveo je 18 godina u IT i industriji telekomunikacija, radeći za Alcatel u Štutgartu, Beču i Parizu, za Siemens Com u Minhenu i Kazablanki, i u kompaniji Siemens IT Solutions & Services u Minhenu.

„Radujem se zajedničkom radu sa timom New Frontier Group-a, koji je postigao impresivan uspeh u IT industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi tokom proteklih sedam godina, koliko postoji“, izjavio je Sabo i dodao: „Moje nove kolege i ja zajedno ćemo odgovarati izazovima jačanja naše liderske pozicije u regionu, postajući istovremeno lider digitalne transformacije za Centralnu i Istočnu Evropu, na korist naših korisnika“.

Predsednik New Frontier Group, Branislav Vujović, tim povodom je izjavio: „Drago mi je što je Vinsent postao deo našeg tima. Sa svojim poznavanjem IT biznisa i dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji, biće vredno pojačanje našem menadžmentu“.

Share.

Leave A Reply