Video News

0
image

HP predstavio nova mrežna rešenja i rešenja za skladištenje podataka

Kompanija HP je 17. marta u Beogradu predstavila nova mrežna rešenja za mobilni pristup i rešenja za skladištenje podataka.

Čuvaj ledja – net je stvaran svet, kao što si ti

Povodom Evropskog dana bezbednosti dece na Internetu, predstavnici kompanije Microsoft održali su 10. februara kratki javni čas učenicima osnovne škole “Drinka Pavlović“ na temu bezbednosti na Internetu i tako označili početak kampanje “Čuvaj leđa – net je stvaran svet, kao što si ti”. U tome su ih podržali glumci filma “Montevideo, Bog te video” koji su đacima delili savete kako da se zaštite od rizika koji postoje na vebu.

[dalje]

“Ericsson Global Media Tour”

Poseta Silikonskoj dolini uvek predstavlja pravu poslasticu za svakog IT novinara, pogotovo ako je gost takvoj kompaniji kakva je Ericsson. I ako je put u u srce najvećeg ICT biznis centra na svetu bio prilično naporan i u odnosu na moje polazište zahtevao skoro 24 časa što letenja što čekanja na aerodromima, ostaje neponovljiv utisak da se isplati svaki uloženi napor i da sakupljeno znanje kao i dobijene informacije iz prve ruke sve to kompenzuju.

[dalje]

Novogodišnji koktel “Internet ogledala”

Internet ogledalo je 21. decembra upriličilo druženje za svoje poslovne partnere i prijatelje na splav- restoranu „Amphora“ u Zemunu.

[dalje]

Objedinjavanje IKT resursa u Srbiji

Nastojeći da svojim članicama predstavi rezultate razvoja informacionog društva u Srbiji tokom 2010. godine, kao i plan aktivnosti za narednu godinu, Udruženje informatičke delatnosti Privredne komore Beograda, u saradnji sa Udruženjem e-Razvoj, organizovalo je 3. decembra proširenu sednicu Odbora Udruženja sa temom „Objedinjavanje IKT resursa u Srbiji u cilju efikasnijeg nastupa na domaćem i stranom tržištu“.

[dalje]

Otvorena HP prodavnica

Kompanija Hewlett-Packard, u saradnji sa Retail Partnerom firmom Gigatron, otvorila je 29. novembra svoju prvu specijalizovanu prodavnicu u Srbiji, u šoping centru “Ušće” u Beogradu.

[dalje]

Predstavljeni novi modeli Hitachi projektora

Kompanija Lukvel, generalni distributer Hitachi proizvoda za Srbiju, prezentovala je 24. novembra u hotelu “IN” u Beogradu nekoliko novih LCD projektora koji će, kako je rečeno, omogućiti potpuno redefinisanje onoga što korisnici očekuju od projektora ultra kratkog dometa.

[dalje]

SBB Solutions

Na Press eventu upriličenom 18. novembra u Show Roomu u Novom Beogradu kompanija SBB je objavila novinu u oblasti poslovnih telekomunikacija i osnivanje SBB Solutionsa, izdvojene platforme namenjene poslovnim korisnicima.

[dalje]

Predstavljeno rešenje SAP CRM 7.0

Kompanija SAP je u prijatnom ambijentu brod-restorana „Ada“ u Beogradu 11. novembra predstavila SAP CRM 7.0 korisnicima u Srbiji.

[dalje]

Ericsson na tribini “Talenti u Srbiji” u okviru Job Faira 2010

Manifestacija „JobFair 10 – Kreiraj svoju budućnost!“ održana je po šesti put pod sloganom „Kreiraj svoju budućnost!”, 1. i 2. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Cilj je bio da se pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima tehničko-tehnoloških fakulteta da dođu do željenog posla ili stručne prakse, i na taj način stečeno znanje primene u našoj zemlji.

[dalje]
Share.

Leave A Reply