Veracomp – novi distributer IT rešenja u Mađarskoj

0

Veracomp grupa proširuje obim svojih aktivnosti – 1. aprila 2020. započela je distribuciju u Mađarskoj, jednom od ključnih tržišta u CEE regionu.

Mađarska je bila poslednje mesto na mapi Veracompovog geografskog razvoja u ovom delu Evrope na kom kompanija nije bila prisutna. Sada se pridružuje ostalim međunarodnim ograncima koji čine Veracomp Group.

“Mađarska je jedno od najznačajnijih ICT tržišta u Centralnoj i istočnoj Evropi. Ponosni smo što se možemo proširiti na ovo tržište sa veoma iskusnim i kvalifikovanim ljudima”, rekao je Adam Rudowski, CEO Veracomp Groupa. “Od samog početka nudimo visok nivo ekspertize i u pretprodaji i u postprodaji. Naši partneri će se takođe oslanjati na naše regionalno znanje u pogledu poslovnih saveta, studija slučaja i tehničke podrške. Ove godine ćemo razviti Vendorski portfolio u domenima bezbednosti, objedinjenih komunikacija, umrežavanja i skladištenja. Veracomp u regionu nudi više od 150 brendova namenjenih SMB, enterprise i telekomunikacionim tržištima, od kojih će većina uskoro biti dostupna u našoj ponudi na mađarskom tržištu.”

Početak poslovanja u Mađarskoj omogućiće Veracompu da ponudi poslovnim partnerima pristup naprednim rešenjima za sajber bezbednost koja cene korisnici i nezavisni stručnjaci poput Gartnera. Ponuda uključuje distribuciju proizvoda kompanija kao što su Gigamon, Infoblox, Proofpoint, Tenable, Sophos, F-Secure, Kaspersky, Clearswift. Oni garantuju visok nivo IT bezbednosti, uključujući zaštitu od DNS napada, gubitka podataka, uvid u mrežu i analizu saobraćaja. Već u aprilu sistem integratori će moći da pronađu Primary Storage Arrays rešenja koja obezbeđuje PureStorage, globalni lider u ovom segmentu.

Kao i u drugim ograncima, Veracomp Group će izgraditi svoju prednost ne samo na osnovu ponude proizvoda, već i tehničke i poslovne podrške, kao i stručnog znanja.

“Naši poslovni partneri u Mađarskoj će moći da računaju na potpunu posvećenost Veracomp tima. Mi ćemo im pružiti potrebni know-how i stručne savete. Na raspolaganju će im biti kvalifikovano osoblje sa višegodišnjim iskustvom na polju bezbednosnih rešenja”, prokomentarisao je Tamas Forjan, CEO Veracomp Kft.

Share.

Leave A Reply