Važna stavka koju često zaboravljamo kad razmišljamo o kupovini mobilnog telefona

0

Koliko nam se samo puta desilo da ne možemo da obavljamo najjednostavnije radnje na našem telefonu – poput razgovora, čitanja vesti, fotografisanja i snimanja – i to samo zbog toga što nam se baterija istrošila. Umesto toga da uz sebe imamo eksterni punjač koji privremeno može da reši stvar, razumnija investicija je da biramo telefon kod kojeg se baterija neće brzo isprazniti i koja se uz to brzo puni.

Čak i najobičnija šetnja gradom može da se pretvori u mučenje jer se neretko dogodi da ne možemo da pozovemo prijatelja sa kojim smo dogovorili viđanje, samo zbog prazne baterije. Pored standardnih stavki koje su nam svima bitne kad kupujemo mobilni telefon, poput memorije, brzine procesora, karakteristike kamere, veoma bitna je i baterija. Jednostavno, zašto bismo se mučili neprekidnim razmišljanjem o tome da li će nam telefon izdržati korišćenje dok nismo kod kuće?!

Zahvaljujući jednoćelijskoj dual-loop bateriji velikog kapaciteta 4300mAh, HONOR 50 Lite obezbeđuje dugački životni vek baterije, kao i jedinstveno iskustvo korišćenja. Prema podacima dobijenih iz HONOR laboratorija, uz HONOR 50 Lite korisnici mogu neprekidno da uživaju u 16 sati surfovanja ili osam sati video poziva ili sedam sati gejminga.

HONOR SuperCharge od 66W, koji može da napuni bateriju do 40% kapaciteta za samo 10 minuta, a 100% za 39 minuta, korisnicima omogućava da brzo i bez brige osposobe svoj uređaj i da uživaju u online kupovini, igranju igara, muzici i video strimingu.

Naravno, i ostale karakteristike HONOR 50 Lite pametnog mobilnog telefona će vam unaprediti svakodnevno funkcionisanje.

Premijum mogućnosti fotografisanja

Uz vrhunske karakteristike kamere, HONOR 50 Lite poseduje četvorostruku kameru od 64MP, uključujući glavnu kameru od 64MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP.

Ultra jasna kamera od 64MP omogućava korisnicima da zabeleže svaki trenutak sa zadivljujućim detaljima. Kamera sa širokim uglom od 8MP ima ugao gledanja 106o i otvor blende f/2.4, omogućavajući korisnicima da sa više lakoće i pogodnosti uhvate više elemenata u kadru. Pomoću makro kamere od 2MP korisnici mogu snimiti sitne detalje i „oživeti” male subjekte u oštrom fokusu, dok dubinska kamera od 2MP obezbeđuje unapređenu dubinu i detalje, oživljavajući glavni subjekat fotografije u portretnom režimu.

Profesionalna funkcija zaštite očiju

HONOR 50 Lite opremljen je ekranom za zaštitu očiju sa TÜV Rheinland sertifikatom o niskom plavom svetlu (hardversko rešenje), koji smanjuje udeo štetnog plavog svetla koje se emituje radi ublažavanja naprezanja i umora, obezbeđujući ugodno iskustvo gledanja čak i nakon dužeg perioda upotrebe.

Dovoljno prostora za čuvanje svih vaših datoteka

HONOR 50 Lite dolazi sa 128GB prostora za skladištenje, nudeći korisnicima dovoljno prostora za sve njihove potrebe. To znači da će korisnici na ovom modelu moći da sačuvaju više od 11.000 pesama ili više od 28.000 fotografija ili više od 440 HD video zapisa.

Dizajniran da se dopadne korisnicima koji vole stil, HONOR 50 Lite je potrošačima u Srbiji dostupan u bojama Deep Sea Blue i Midnight Black.

Share.

Leave A Reply