Vaillantova izložba i prezentacija naprednih tehnologija Green iQ

0

Svedoci smo perioda prelaska na naprednije tehnologije koje će sve više koristiti obnovljive izvore energije. Upravo u tom vremenskom okviru zahtevaju se inteligentni uređaji koji se kombinuju s visokoefikasnim tehnologijama. Cene energenata konstantno rastu, a prirodni resursi iscrpljeni su do krajnjih granica. Uz to, drastične klimatske promene uzrokovane su ljudskim uticajem na okolinu.

Vreme je za delovanje.

Vaillant Group sa sedištem u Remscheidu, SR Nemačka, je osnovan 1874. godine, i danas je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju. Vaillant nudi korisnicima širom sveta energetski efikasne i ekološki prihvatljive sisteme za grejanje, hlađenje i ventilaciju koji pretežno koriste obnovljive izvore energije. Proizvodni program obuhvata solarne sisteme, toplotne pumpe, ventilacione sisteme (rekuperatore vazduha) za nisko-energetske objekte, visokoefikasne kondenzacione gasne kotlove za grejanje, električne kotlove za grejanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore, kao i kompletan program najsavremenije regulacije.

Green iQ iz Vaillanta

Green iQ_logoKompanija Vaillant u potpunosti daje odgovor na najnovije trendove u razvoju tehnologije, posebno u pravcu decentralizovanog pristupa proizvodnje energije, tamo gde je i potreba za njenom potrošnjom. To zapravo znači da u budućnosti možemo očekivati da svaka kuća bude mala centrala za proizvodnju svih vrsta energije, od električne, toplotne, pa do energije za hladjenje.

Za one proizvode koji u potpunosti ispunjavaju najviše standarde kada je reč o povezivanju i održivom razmišljanju Vaillant je stvorio novu oznaku Green iQ kao sastavni deo brenda i to samo za odabrane proizvode iz proizvodnog programa. Na taj način Vaillant povišava ‘premium’ poziciju brenda i osnažuje svoj održivi i inovativni profil na tržištu. ‘Green’ označava kontinualni održivi način razmišljanja u kreiranju veka trajanja uređaja, odgovornoj proizvodnji, višoj efikasnosti i ‘Made in EU’, kako bi se osigurale ‘premium’ performanse. ‘iQ’ označava inteligenciju unutar samog uređaja, kako bi se optimizovalo korišćenje tokom godina i osigurala kontrola i nadzor nad potrošnjom energije.
Zajedno, Green iQ kombinuje tehnologiju i inteligenciju s emocijama.

Načela rada uređaja za grejanje, hlađenje i ventilaciju danas nisu više nepoznanica krajnjim korisnicima, naprotiv, oni sve više izražavaju želju za razumevanjem rada uređaja, mogućnostima za smanjenje potrošnje, optimalnom radu uređaja i, u krajnju ruku, finansijskim uštedama koje im kvalitetan sistem dugoročno donosi. Vaillant, kao i uvek, ima odgovor i, u skladu sa trenutnim tehnološkim dostignućima, omogućuje korisnicima upravo to: umreženost i jednostavno upravljanje kao i praćenje rada uređaja.

Tehnologija Green iQ omogućava više benefita svojim korisnicima:
• daljinsko upravljanje pomoću mobilnih uređaja
• korisničku aplikaciju i mogućnost konfiguracije prema zahtevima pojedinačnog korisnika
• senzore za kontinualno praćenje svih važnih parametara
• mogućnost hibridnog povezivanja (nadogradnja s obnovljivim izvorima, kao što su fotonaponski ili  solarni toplotni sistemi)
• mogućnost praćenja prinosa obnovljivih izvora u celokupnom energetskom bilansu sistema
• transparentnu potrošnju energije
• ugrađene inovativne tehnologije
• i još mnogo toga.
Prvi proizvodi konstruisani prema najvišim standardima koje zagovara Green iQ su visokoefikasni gasni zidni kondenzacijski uređaj pod nazivom ecoTEC exclusive i toplotne pumpe flexoTHERM/ flexoCOMPACT exclusive, takođe izuzetnih karakteristika.

Kompanija Vaillant koja  u Srbiji posluje već više od 18 godina, sa zadovoljstvom organizuje izložbu i prezentaciju naprednih tehnologija GREEN iQ. Izložba dolazi u Beograd direktno iz Nemačke u okviru Vaillantove evropske turneje kojom promovišemo najnovije tehnologije, premijerno prikazane na Sajmu ISH u Frankfurtu ove godine.

Vaillant izložba će se održati u Beogradu, 14.09.2015 godine, u okviru posebne postavke, ispred glavnog ulaza u tržni centar Delta city u periodu od 9.00 do 17.30h.

WP_20150709_15_23_26_Pro

Share.

Comments are closed.