Uvodnik IO 175

0

Vlasnici malih i srednjih preduzeća obično misle da im je security koji štiti velika preduzeća daleko van domašaja u smislu troškova i kompleksnosti. Međutim, nedavne promene u pejzažu pretnji navode ih da ponovo razmisle o svojim bezbednosnim strategijama. Sajber kriminalci su jednaki oportunisti koji iskorišćavaju slične taktike koje se koriste u većim preduzećima da bi targetirali manja. Sada i mala preduzeća  moraju da imaju veliku zaštitu, upozorava Donald Meyer, direktor marketinga u Check Pointovom data centru.

Preporučujemo vam da pročitate i tekst o upravljanje odnosima sa korisnicima (Customer Relationship Management – CRM), jer CRM više nije skup fensi alat za velika preduzeća koja gledaju da svoje napore telemarketinga učine efikasnijim, već esencijalni element uspešne, integrisane strategije prodaje. Bilo da se kompanija oslanja na ulazni ili odlazni marketing, preporuke ili  širenje od usta do usta, ili neku hibridnu strategiju za privlačenje kupaca i generisanje prodaje, prava CRM aplikacija može da napravi razliku između profita i gubitka, ili uspeha i neuspeha na bilo kom tržištu, podseća Ziff Davis, vodeća svetska digital-media kompanija, u svom nedavno objavljenom white paperu, ispitujući nekoliko takvih alata i kako oni mogu da budu efikasno korišćeni za više poslovnih modela i preduzeća svih veličina.

Kompanija Dell Technologies objavila je 7. septembra da je završena akvizicija EMC korporacije, čime je stvorena jedinstvena porodica firmi koje organizacijama pružaju infrastrukturu neophodnu za izgradnju digitalne budućnosti, transformaciju IT sektora i zaštitu sopstvene najveće vrednosti – informacije. Spajanjem je stvoren tržišni lider s ukupnim prihodom od 74 milijardi US dolara  i opsežnim tehnološkim portfolijem koji rešava kompleksne probleme korisnika u brzorastućim segmentima industrije, poput hibridnog clouda, softverski definisanih data centara, konvergentne infrastrukture, platforme-kao-usluge, analitike podataka, mobilnosti i cyber-sigurnosti.

Časopis u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju.

Share.

Comments are closed.