Upoznajte Heineken Insajdera u novoj „Cities“ kampanji

0

Vodeći svetski premium brend Heineken predstavio je najnoviji nastavak veoma uspešne kampanje „Cities of the World“. Ovogodišnja kampanja nazvana je „Insajder“ i želi da inspiriše muškarce širom sveta da otkriju skrivene tajne svojih gradova i podele ih sa drugima.  

“Pravi ’građanin sveta’, onako kako ga vidi Heineken, predstavlja gradskog insajdera, nekoga ko je u svakom trenutku spreman za avanturu, spreman da zakorači u neočekivano i zaista proživi ono što bilo koji grad na svetu može da pruži“, rekao je Đanluka Di Tondo (Gianluca Di Tondo), Globalni Senior direktor za Heineken brend i dodao: „Tokom 2014. godine cilj naše kampanje ’Cities of the World’ bio je da inspiriše i motiviše muškarce da napuste uobičajenu zonu udobnosti. Ovogodišnjim pristupom idemo korak dalje i podstičemo gradske insajdere da u provod povedu i društvo.“

heineken

Zahvaljujući svojim gradskim insajderima Heineken će i beograđanima otkriti veliki broj do sada neistraženih i malo poznatih mesta za uživanje, ali i zanimljivih priča koje predstavljaju deo istorije grada o kojima se jako malo zna. Do sredine septembra svi koji budu zainteresovani moći će da obiđu posebne gradske rute na koje će ih voditi Heineken timovi, ali i da pokažu svoja omiljena mesta ili lokacije koje smatraju značajnim za život grada.

Kampanja Cities prvi put je pokrenuta 2014. godine kada je na 111 svetskih tržišta proizvedeno više od milijardu flašica u slavu 55 vodećih svetskih gradova. Tako je i Beogradu pripala čast da bude u društvu sa nekim od najuzbudljivijih gradova na svetu, kao što su Njujork, London, Rio de Žaneiro, Amsterdam ili Singapur.

U televizijskoj reklami koja prati ovogodišnju kampanju vidimo kako je opušteni insajder „spasao“ grupu turista od dosadnog obilaska Pariza i poveo ih na nezaboravno putovanje, pružajući im iskustvo koje će radikalno izmeniti njihovu posetu gradu. Poveo ih je u dinamičan obilazak Monmartra na staromodnim skuterima, posetili su tajanstvene žurke u Katakombama i završili na bini plešući kan-kan.

Kampanju Insajder moći ćete da pratite na različitim društvenim mrežama, a za Twitter je kreirana i revolucionarna @wherenext platforma koja će svim korisnicma davati preporuke za mesta u gradu na kojima je u tom trenutku najbolji provod. Reklamu možete pogledati na zvaničnom Heineken’ YouTube kanalu – http://bit.ly/1FcSlzb

Share.

Comments are closed.