Tvoj korak ka budućnosti

0

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju praksi u inostranstvu

Nezaposleno je 51% mladih u Srbiji. Čak 34% mladih u Srbiji nije zadovoljno obrazovanjem stečenim na fakultetu. Preko 30% studenata smatra da ih je za tržište rada pripremilo iskustvo koje su stekli pored fakulteta.

Da li ti ovi procenti pokazuju koliko je važno da ne propustiš prilike koje ti se pružaju?

Prezentacija plaćenih stručnih praksi u inostranstvu održaće se u četvrtak (25.2.2016.) na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu sa početkom u 20h. Ukoliko želiš da obezbediš svoje mesto na ovom događaju, popuni prijavu: http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/.

 Global Talent je program stručnih praksi koji ti pruža mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Na Global Talent praksi dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, prikupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru ovog programa obavljaju se u kompanijama u inostranstvu. Svoje iskustvo možeš pronaći u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih.

Na događaju Prezentacija stručnih plaćenih praksi, govoriće studenti koji su se nedavno vratili sa Global Talent prakse, predstavnici kompanija u Srbiji i članovi AIESEC-a koji predstavljaju podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse, pa je ovo savršena prilika da saznaš sve što te interesuje o Global Talent praksama.

Share.

Comments are closed.