Telenorovi korisnici dobili 4G mrežu

0

Telenor je pustio 4G signal, a njegovi postpejd korisnici među prvima u Srbiji koji već danas mogu da osete sve prednosti 4G mreže u okviru svojih tarifnih paketa.

„Telenor svojim korisnicima u svakom trenutku obezbeđuje mrežu svetskog kvaliteta, a lansiranje 4G je logičan korak u tom procesu. Prve testove 4G u Srbiji obavili smo još 2011, a danas, kada je to u Srbiji i zakonski omogućeno, pustili smo 4G signal i korisnicima omogućili još pouzdaniju internet konekciju, brže preuzimanje i pretraživanje interneta. Nastavljamo da pružamo najbolje korisničko iskustvo, a širenje 4G mreža je važan deo toga“, kaže Uve Fredhejm, generalni direktor Telenora Srbija.

4G mreža u ovom trenutku pokriva delove Beograda, centar Subotice, Kopaonik i Zlatibor. U predstojećem periodu, Telenor će pokriti područje Niša i Novog Sada i nastaviti sa pokrivanjem Beograda. Uvođenje 4G će se odvijati postepeno, prvo u gradskim, a kasnije, i u ruralnim oblastima, zavisno od potreba Telenorovih korisnika.

Kako najbrže do 4G?

Korisnici Telenora koji imaju uređaje koji podržvaju 4G potrebno je da zamene SIM za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora, koje su već dostupne. Zamena SIM kartica je besplatna i nužan korak kako bi korisnici koristili 4G, osim što je potrebno da budu u oblasti pokrivanja 4G signalom.

U svojoj ponudi Telenor ima uređaje koji podržavaju 4G. Ako korisnici već imaju uređaje za 4G (telefone, tablete i MiFi) kupljene u Telenoru, ne moraju kupovati nove, već samo zameniti SIM karticu za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora.

4G mreža donosi do šest puta brži Internet, brže preuzimanje, pretragu i striming nego 3G i pouzdaniju internet konekciju. Korisnici će uštedeti vreme koristeći napredne usluge i imati bolje mobilno internet korisničko iskustvo.

Na našem sajtu možete pronaći sve detalje u vezi sa zamenom kartica, savete kako najbrže do 4G i aktuelnu ponudu uređaja: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mreza/4G/

Share.

Comments are closed.