Teleklik IT servisi za uspješno poslovanje firmi svih obima

0

Teleklik posluje unutar grupacije Telegroup kao Internet Business Servis Provajder i Solution Provajder. Jedinstveno za ovu kompaniju je što su od svog osnivanja pa do danas okrenuti isključivo radu sa poslovnim korisnicima.

U svojoj ponudi objedinjuju sva ICT rješenja, koja uključuju pristup Internetu, aktivnu i pasivnu mrežnu opremu, serverska rješenja, računarske, sistemske i aplikativne programe, web i email hosting, usluge održavanja računara i računarskog sistema te sve ostale usluge i proizvode koje se tiču poslovanja preduzeća. Takođe, jedini nude i Cloud servise čime se provjereno smanjuju troškovi i znatno ostvaruju uštede.

Biti prvi u podizanju kvaliteta informaciono- komunikacionih usluga veliki je izazov, ali i osnovna misao kompanije Teleklik. Veliko ulaganje u infrastrukturu i unapređenje zaposlenih kroz konstantnu edukaciju, jedini su pravi put  kojim krajnjem korisniku pružaju šansu da se posvete svojoj primarnoj djelatnosti, tako što brigu o informacionim tehnologijama u njihovoj firmi preuzima stručno osoblje edukovano za IT oblast.

Teleklik omogućava da firme manjeg ili većeg obima koriste kvalitetne, profesionalne IT servise prema svojim potrebama i da  plaćaju onoliko koliko i koriste.

Poznata je činjenica da je uvođenje novih tehnologija praksa Teleklika, ali i da kreiraju pakete usluga isključivo prema potrebama korisnika, a kako korisnik ne bi plaćao ono što zapravo ne koristi.

Teleklik Internet velike i kvalitetne pristupne brzine i uslugu Tehničke podrške možete koristiti u Banjaluci i Laktašima, dok za Teleklik Cloud servise za poslovanje „u oblaku“ ne postoji granica. Cloud servise poput Cloud AntiVirus rješenja, Cloud Mail servera, usluga VPS-a možete koristiti na bilo kojoj lokaciji u svijetu da je sjedište Vaše firme.

Objedinjeni profesionalni IT servisi za firme svih obima- TelBiz i TelPro paketi

Profesionalna ponuda Teleklika sa kvalitetnim internetom linkom je prilagođena i malim korisnicima, firmama koje nemaju potrebu da izdvajaju mnogo novca za informacione tehnologije, ali i onim korisnicima kojima su potrebni profesionalni servisi poput jakog simetričnog Internet linka TelPro Net usluge ili TelPro Teh servisa.

„Novost koju smo nedavno uveli su TelBiz i TelPro paketi.  TelBiz paket je rješenje do kojeg smo došli detaljnim praćenjem tržišta i potreba malih korisnika. Odlučili smo da dobre osobine naših profesionalnih servisa prilagodimo poslovnoj upotrebi, odnosno korisnicima kojima su Internet i druge IT usluge potrebne, ali ipak u nešto manjem obimu ili imaju manji broj računara“, navode u Telekliku.

TelBiz i TelPro paketi su kompletna rješenja jer pokrivaju sve potrebne IT servise, a uključeno je i servisiranje opreme u slučaju eventualnih problema.

teleklik_paketi

Interesantno je da TelBiz ili TelPro paketom firma može objediniti na jednom mjestu internet link, cloud drive prostor za pohranjivanje ili back-up podataka, web i mail hosting i što je jako bitno neograničenu tehničku podršku. Takođe, Teleklik tehnička podrška ne uključuje pomoć samo za internet link, nego i pomoć oko računara, mreže, web i mail hostinga.

Personalizovana Tehnička podrška

Usluga TelPro Teh Teleklika predstavlja jedinstvenu ponudu na tržištu prvenstveno zbog personalizovane tehničke podrške, jer korisnik u svakom trenutku zna koga od support-a zove i to „imenom i prezimenom“.

 „Primjetili smo da firmama nedostaje segment da im se neko posveti, da ne rješavaju svoje probleme putem call centra i putem dopisa. Nerijetko se dešava da ne znate da li je problem do pristupa internetu, na računarima, hostingu, gdje su podaci, a da vam niko ne pruža stručnu pomoć. Poslovnim korisnicima je bitno da se problem riješi odmah- sad, a ne kroz nekoliko sati ili u najgorem slučaju nekoliko dana. Naša prednost je što sarađujemo samo sa poslovnim korisnicima i razumijemo očekivanja i potrebe korisnika“, ističu u Telekliku.

Prije preuzimanja brige o računarskoj infrastrukturi na lokaciji korisnika, Teleklik tehnička ekipa pravi analizu postojeće IKT infrastrukture, koja za cilj ima sagledavanje trenutnog stanja računarske opreme, servera te aktivne i pasivne mrežne opreme. Nakon analize korisnik dobija preporuke za najbolja rješenja, kako bi svoju računarsku infrastrukturu iskoristio u što većem obimu.

Profesionalni internet

TelPro Net je baziran na direktnom Internet linku, koji vam obezbjeđuje siguran, pouzdan i brz prijenos podataka. Korisnicima je na raspolaganju TelPro internet sa simetričnim pristupnim brzinama za korisnike kojima je bitan jak upload, i asimetrični internet u sklopu TelBiz paketa za korisnike kojima nije neophodan simetričan saobraćaj.

Odlika simetričnog interneta je ta što je brzina download-a i upload-a jednaka, dok je kod asimetričnog saobraćaja download-a veći od upload-a. Svi internet paketi imaju neograničenu količinu prenesenih podataka.

Ukoliko je korisniku podrebno, Teleklik omogućava i besplatan testni period kako bi se potencijalni korisnik uvjerio u kvalitet servisa prije konačne kupovine.

Share.

Comments are closed.