„Teleklik“ Banjaluka podržao realizaciju prve WordPress konferencije u Bosni i Hercegovini

0

Kompanija „Teleklik“ Banjaluka, deo „TeleGroup“ sistema, lidera  u razvoju softverskih aplikacija i implementaciji rješenja u oblasti infomaciono-komunikacionih tehnologija na tržištu zapadnog Balkana, podržala je organizaciju i održavanje prve WordPress konferencije u Bosni i Hercegovini „WordUp Conference Banja Luka 2015“.

„Kompanija „TeleGroup“ čiji je dio i „Teleklik“ podržava i promoviše izvrsnost u svim sferama razvoja ICT tehnologija i neizostavne zaštite mreža, podataka i aplikacija. Naše opredjeljenje kao lidera u oblasti savremenih ICT rješenja je da podržimo i podignemo svijest o važnosti stalnog usavršavanja, primjeni novih tehnologija i softverskih aplikacija u svakodnevnom poslovanju, kao i novih usluga za brži i sigurniji pristup i kreiranje sadržaja na internetu. Vjerujemo da je važno podržati svaki oblik edukacije većeg broja ljudi s obzirom na sve veći potencijal za samozapošljavanje koji obezbjeđuje korišćenje i kreiranje sadržaja na internetu, kroz različite programe koji su dostupni korisnicima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini“, rekao je Bojan Vujić, generalni direktor kompanije „Teleklik“ Banjaluka.

„Teleklik“ obezbjeđuje besplatan pristup internetu za vrijeme trajanja konferencije, a učesnicima konferencije će dodijeliti 10 Standard TelBiz hosting paketa. „Teleklik“ web hosting platforme su stabilne, ispunjavaju najviše siguronosne standarde s profesionalnom i kvalitetnom tehničkom podrškom i predstavljaju najbolji odnos cijene i kvaliteta na tržištu.

Share.

Comments are closed.