TCL 30 i TCL 30+ telefoni dostupni u Srbiji

0

Kompanija TCL objavila je dostupnost TCL 30 i TCL 30+ modela u Srbiji. Novi telefoni dele izuzetno tanak dizajn, NXTVISION 6,7-inčni FHD+ AMOLED ekran sa različitim režimima za zaštitu očiju i izdržljivu bateriju od 5010 mAh. Oba uređaja poseduju pametnu trostruku kameru od 50 MP, dok TCL 30+ odlikuje širokougaona prednja kamera od 13 MP, brzo punjenje od 18W i memorija od 128 GB.

Impresivan dizajn i vrhunski displej

TCL 30 i TCL 30+ telefoni poseduju displej dimenzija 6.7 inča. Full HD + AMOLED ekran je zadužen za izuzetan prikaz detalja. Jedinstvena TCL NXTVISION AI-optimizovana tehnologija omogućava lakši prikaz detalja na ekranu u uslovima jakog osvetljenja.  Zahvaljujući integrisanom Image PQ Toolkit alatu fotografije imaju bolji kontrast i oštrinu, kao i više detalja i glatkiju tranziciju boja.

Oba telefona odlikuje dizajn od svega 7.74mm debljine i izuzetno mala težina. Poseduju dvostruku zaštitu od ogrebotina. Staklo na ekranu izrađeno je od izdržljivih materijala, dok je poleđina telefona izrađena od fiberglasa, a senzor za otisak prsta smešten je na bočnoj strani telefona.

TCL 30 i TCL 30+ takođe poseduju TÜV Rheinland sertifikat, i pružaju celodnevnu negu očiju zahvaljujući smanjenju plave svetlosti na nivou hardvera od 30% i drugim režimima zaštite očiju. Always on Display (AOD) omogućava korisnicima da gledaju prilagođeni sadržaj uz malu potrošnju baterije i imaju pristup informacijama bez konstantnog otključavanja telefona.

Fotografije po vašoj meri

Trostruka kamera koja se nalazi na TCL 30 i TCL 30+ telefonima, dolazi sa glavnim sočivom od 50MP. Prednja kamera na TCL 30+ telefonu ima širokougaoni objektiv od 13MP, što je idealno za sve one koji vole da prave velike grupne selfije. Oba pametna telefona dolaze sa Fast Shot 1.0 opcijom, koja „zamrzava“ trenutak sa manje zamućenih detalja zahvaljujući integrisanoj tehnologiji detekcije optičkog protoka.

Korisnicima je omogućeno da svoju kreativnost izraze kroz video snimke uz režim bioskopa (eng. Movie Mode) i 21:9 odnos širine i visine videa koji je karakterističan za prikaz na bioskopskom platnu. Tu su i 12 video filtera i drugi umetnički video efekti koji čine da video sadržaj korisnika bude zanimljiv i nalik profesionalnom. 

Performans na najvišem nivou

Od igranja igrica do striminga, ovi uređaji pružaju vrhunski performans. TCL 30 ima 64 GB ugrađene memorije, dok TCL 30+ ima 128 GB, što omogućava lagodno korišćenje, bez razmišljanja o nedostatku memorije. U oba uređaja je integrisan MediaTek Helio G37 CPU čipset koji pokreće HyperEngine tehnologija, što omogućava besprekorne performanse telefona, poboljšanu energetsku efikasnost i pouzdanu vezu sa niskom latencijom. Istovremeno, RAM od 4 GB omogućava trenutni odgovor na svaki dodir i prevlačenje po ekranu.

Robusna baterija od 5010 mAh uklanja svaku zabrinutost zbog nedostatka baterije, jer podržava rad na zadacima tokom celog dana ili gledanje sadržaja u pokretu. TCL 30+ takođe dolazi sa brzim punjenjem od 18W. Oba telefona dolaze sa pametnom uštedom energije i punjenjem, koji inteligentno uči obrazac spavanja na osnovu dnevne rutine punjenja za produžen životni vek baterije.

TCL 30 i TCL 30+ pametni telefoni dostupni su u Srbiji, u Tehnomedia prodavnicama. Od jula će svi uređaji TCL 30 serije biti dostupni i u drugim maloprodajnim lancima.  

Share.

Leave A Reply