Svetska vest: Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine!

0

Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om

S ponosom objavljujemo da je kompanija Comtrade dobitnik priznanja Microsoft Partner of the Year 2015. Ovoj kompaniji je ukazana posebna čast u konkurenciji najznačajnijih globalnih Microsoft partnera, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft tehnologiji.

slika02

– Zaista smo uzbuđeni zbog ove nagrade. Počastvovani smo što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine u izuetno jakoj i veoma kompetentnoj konkurenciji. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju “mobile first, cloud first” strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na Microsoft tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu – saopšteno je iz kompanije Comtrade.

Microsoft Partner of the Year predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine .Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

– Zadovoljstvo nam je da kompaniji Comtrade dodelimo priznanje Microsoft Partner of the Year – izjavio je Phil Sorgen, corporate vice president za Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Njihova posvećenost kvalitetu i stvaranju dodatne vrednosti za naše zajedničke korisnike je vrhunski primer izuzetnog rada u velikom, talentovanom okruženju Microsoft parnera.”

Priznanje ‘Microsoft Partner of the Year’ dodeljuje se Microsoft-ovim partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Microsoft tehnologiji. Nagrada će biće uručena Comtrade-u 12. jula u Orlandu na Floridi.

(Telegraf.rs)

Share.

Comments are closed.