STARTUP LiVE Novi Sad #1

0

Internacionalni poslovni događaj koji ima za cilj da okupi i poveže inovativne i kreativne ljude različitih profesionalnih profila u nameri da se podstakne preduzetništvo.

Ovaj događaj, koji se organizuje prvi put u Novom Sadu, nudi mogućnost učesnicima da predstave svoje ideje i projekte potencijalnim investitorima i saradnicima, dobiju savete od pažljivo biranih stranih i domaćih mentora čiji zadatak je da motivišu i usmere timove koji se okljupljaju oko ideje, kako bi njihov projekat ostvario svoj maksimalni profesionalni i komercijalni potencijal.

Realizaciju ovog edukativnog događaja u Republici Srbiji, organizuje NVO „e-Front“, koja je je dobila ekskluzivnu licencu od strane organizacije STARTeurope, iz Austrije.

STARTUP LiVE Novi Sad #1 će se održati od 12. do 14. aprila 2013. godine u prijatnom ambijentu kongresnog kompleksa CePTOR na Fruškoj gori (Andrevlje) u blizini Novog Sada. Prethodni, uspešno realizovan događaj ove vrste održan je u aprilu 2012. godine u Beogradu. Više o tom događaju možete pročitati na sledećim adresama:

http://startuplive.in/belgrade/1/

Više o samom događaju na: http://startuplive.in/novi-sad/1/

www.startit.rs,   www.e-front.org.rs

Share.

Leave A Reply