Start Srbija

0

Događaj „Start Srbija“ je deo akcije „Znam da možemo“ za afirmaciju i podršku uspesima preduzimljivih mladih koji su pokazali da je u Srbiji moguće graditi svetsku karijeru i biznis.

Ovo je priča o onima koji ostaju u Srbiji ili se u nju vraćaju i postižu uspehe, o onima koji su pronašli put za sebe, o ekipi koja radi i ne žali se na teškoće.

Udruženje SEE ICT od 2010. radi na razvoju tehnološkog preduzetništva u Srbiji. Kroz naše projekte je pokrenuto više od 40 startap kompanija koje zapošljavaju 100+ mladih ljudi, koje su dobile međunarodne investicije u iznosu od 2 miliona evra.

Znam da možemo je priča i o nama, koji smo uspeli da uradimo nešto i uprkos tome što niko nije verovao da je moguće. To je priča i o značajnim novim koracima koji srpsku startap zajednicu očekuju u budućnosti.

Agenda

Događaj počinje u subotu 16. maja od 12h i na njemu ćemo po prvi put, ekskluzivno najaviti niz novih projekata koji bi mogli u značajnoj meri da oblikuju budućnost srpske startap scene.

11:30
Registracija
12:00
Uvodna reč
Predstavnici GIZ-a, opštine Savski Venac, Startita.
12:20
Gde je srpska startap zajednica danas?
Pregled razvoja srpske startap scene u prethodnih 5 godina, pređenog puta i najvažnijih miljokaza.
12:40
Predstavljanje timova III generacije Startap Akademije
Najbolji timovi koji su prošli treću iteraciju našeg programa edukacije preduzetnika će vam predstaviti svoje kompanije i dati vam ponude koje nećete moći da odbijete.
13:30
Izazovi i perspektive — budućnost tehnološkog preduzetništva u Srbiji
Nakon što smo videli koji put je prešla srpska startap scena, gledamo šta se nalazi pred nama — šta su najveći izazovi i kako ih možemo prevazići kako bismo imali sve više globalno uspešnih kompanija?
13:40
PREMIJERNE NAJAVE
Po prvi put ćemo sa javnošću podeliti informacije o nekoliko novih projekata koji bi mogli značajno da poguraju srpski startap ekosistem.
13:50
Druženje u holu Doma omladine

Događaj se održava u Velikoj sali beogradskog Doma omladine, Makedonska 4:

Prijavi se!

Prisustvo na događaju je BESPLATNO, registrujte se unošenjem podataka ispod ako želite da  se pridružite.



Share.

Comments are closed.