Šta je TCL NXTVISION tehnologija displeja?

0

Kao pionir u tehnologiji displeja, brend TCL nastoji da korisnicima pruži inovativna i praktična rešenja prilikom svakodnevnog korišćenja pametnih uređaja. Kada je predstavljena TCL 10 serija pametnih telefona, korisnici su po prvi put imali priliku da se upoznaju sa TCL NXTVISION tehnologijom. Reč je o naprednoj, vizuelnoj tehnologiji integrisanoj u displej i kameru telefona, zahvaljujući kojoj fotografije i drugi vizuelni sadržaji poprimaju živopisnije boje, uz bolji prikaz detalja i unapređeni kontrast. Dolaskom TCL 30 serije na tržište, korisnici imaju priliku da uživaju u unapređenoj verziji ove tehnologije, koja pored vizuelnih poboljšanja omogućava i zaštitu očiju tokom svakodnevnog korišćenja.

NTXVISION tehnologija na telefonima TCL 30 serije

Imajući u vidu posledice provođenja velike količine vremena ispred ekrana, poput glavobolje ili zamora očiju, svi telefoni TCL 30 serije opremljeni su pionirskom NXTVISION tehnologijom koja unapređuje prikaz boja i detalja na ekranu, istovremeno štiteći oči. TCL 30 i TCL 30+ telefoni poseduju TÜV Rheinland sertifikat koji garantuje smanjenje plave svetlosti od 30%.

Ipak, boje na ekranu su vedre i živopisne, a detalji jasno istaknuti. Modeli TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 poseduju FHD+ AMOLED ekrane od 6,7-inča, dok modeli TCL 30 SE i TCL 30 E imaju ekran od 6,52-inča. Na modelima TCL 30+ i 30 postavljeni su dvostruki zvučnici (sa gornje i donje strane telefona), čime se korisnicima pruža dodatni ugođaj prilikom gledanja filmova, igranja igrica ili slušanja muzike.

Ipak, kako telefon danas mnogo češće koristimo za gledanje filmova, serija, videa, igranje video igara ili pravljenje fotografija i video snimaka, pri odabiru novog važno je da obratimo pažnju i na druge performanse.

Baterija i memorija velikog kapaciteta

Gledanje raznih sadržaja online, kao i prelistavanje fotografija ponekad znaju da potraju prilično dugo. Zbog toga je važno da možemo da se oslonimo na bateriju telefona, ali i na prostor za čuvanje sadržaja.

Svi telefoni TCL 30 serije imaju izuzetno dugotrajnu bateriju. TCL 30 SE i TCL 30 E dolaze sa kapacitetom baterije od 5000 mAh, dok TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 imaju bateriju od 5010 mAh.

TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 podržavaju brzo punjenje od 18W. Pored toga, svi telefoni su podržani AI pametnim punjenjem, tehnologijom koja „uči“ obrasce spavanja na osnovu svakodnevnih rutina punjenja u cilju produžavanja životnog veka baterije.

TCL 30+, TCL 30 SE i TCL 30 5G takođe dolaze sa 128 GB ROM memorije, a modeli TCL 30 i TCL 30+ su takođe sertifikovani uređaji za Google Android Enterprise Recommended.

Share.

Leave A Reply