SolarWinds MSP menja ime u N-able

0

ZEBRA SYSTEMS, regionalni distributer sa dodatnom vrednošću u segmentu IT bezbednosti i zaštite podataka, objavio je da je SolarVinds MSP, vodeći dobavljač alata za upravljanje provajdera usluga (MSP), promenio ime u N-able. Struktura ponuđenih proizvoda, vlastita imena i funkcionalnosti ostaju nepromenjeni.

Ime N-able odnosi se na same korene kompanije, kada je jedna od komponenti današnjeg dobavljača moćnih alata za MSP nosila isto ime. Novo doba kompanije obeležiće povećano ulaganje u razvoj, IT sigurnost, inovacije proizvoda i partnerski program, tako da se dobavljači MSP mogu suočiti sa svim trenutnim izazovima koji proizlaze iz pritiska kupaca da digitalizuju svoju infrastrukturu.

Portfolio koji nudi ZEBRA SISTEMS uključuje sledeće proizvode:

  • N-able N-central – Rešenje za sveobuhvatno upravljanje celokupnim IT okruženjem pod jednim krovom
  • N-able RMM – Centralizovani skup alata za upravljanje i daljinski nadzor sa upravljanjem u oblaku
  • N-able Backup – Cloud rešenje za lako upravljanje sigurnosnim kopiranjem i oporavkom podataka
  • N-able EDR – Zaštita od ransomvare-a, „nultog dana“ i drugih pretnji na krajnjim uređajima
  • N-able Take Control – Softver za daljinski pristup svim uređajima
  • N-able MSP Manager – Efikasna administracija i automatizacija zahteva za tehničku podršku
  • N-able Mail Assure – Inteligentna zaštita e-pošte od malvera i drugih pretnji
  • N-able Passportal – Rešenje za lako i sigurno upravljanje šiframa

„Počeli smo da radimo na promeni imena kompanije u avgustu 2020. da bismo dalje profilisali naš jedinstveni fokus na poslovanje sa malim i srednjim preduzećima“, rekao je Džon Paljuka, predsednik kompanije N-able. „Novo ime ne odnosi se samo na ime povezano sa istorijom kompanije, već́ izražava i naš osnovni prioritet, a to je maksimizacija uspeha MSP partnera i njihov rast uz podršku naših tehnologija.“

Svi zainteresovani najnovije informacije o kompanijama Zebra Systems i N-able mogu saznati na webinaru koji će se održati na 26. maja sa početkom u 10:30. Na ovom događaju učestovaće predstavnici kompanija, među kojima je i Nebojša Stankić, regionalni menadžer za područje jugoistočne Evrope kompanije Zebra Systems.

Učestvovanje na webinaru je besplatno i moguće je prijaviti se preko linka https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0oceChrDwqGNVKuKj8MyCUEnhH3P7Gh32y.

O N-able

Više od 20 godina, N-able je dobavljač alata za upravljane provajdera usluga (MSP) koji ih koriste za upravljanje, nadgledanje i obezbeđivanje IT infrastrukture svojih kupaca. Njegovo rešenje koristi preko 22.000 MSP dobavljača za upravljanje više od 500.000 korporativnih mreža i 7 miliona krajnjih tačaka. Za više informacija posetite http://www.n-able.com

Share.

Leave A Reply