,,Soft Skills Academy – unapredi svoje sposobnosti“ – besplatni seminar ličnih i profesionalnih sposobnosti

0

Soft Skills Academy je besplati seminar mekih veština u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd. Namenjen je studentima svih fakulteta na teritoriji Beograda.

Cilj projekta je pružanje prilike studentima da unaprede svoje veštine koje nemaju prilike da usavrše tokom formalnog obrazovanja. Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.

Soft Skills Academy ove godine se održava u periodu od 24.do 26.maja i slavi svoj 15. rođendan. Zanimljivo je da se prvi put održala baš u Beogradu i da se od tada uspešno razvija i prepoznatljiva je studentima širom Evrope.

Zbog sve veće zainteresovanosti iz godine u godinu, ovaj put će čak 60 studenata imati prilku da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima, koji će se održavati na Mašinskom fakultetu. Projekat se sastoji od dva predavanja održana od strane predstavnika kompanija NIS i Yettel, kao i tri treninga koja drže sertifikovani EESTEC treneri. Na kraju Akademije, najaktivniji učesnici dobijaju sertifikat.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje Akademije je kompanija NIS.

Prijave su otvorene od 6. maja do 16. maja, a mogu se naći na sledećem linku.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

Više informacija možete pronaći na našoj Facebook (Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti), Instagram (ssa_belgrade) ili LinkedIn (Soft Skills Academy) stranici, kao i na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Share.

Leave A Reply