Sinergija22 ponovo uživo

0

Tri dana vrhunskih predavanja, tehnoloških inovacija i biznis priča

Jedan od najvećih ICT događaja u regionu, Sinergija, u svom 22. izdanju, održaće se od 6. do 8. decembra 2022. godine u Hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu. Uz podršku Microsofta i brojnih drugih kompanija, Sinergija se nakon dva uspešna digitalna izdanja vraća uživo i donosi najaktuelnije teme iz sveta tehnologije i biznisa.

 Pod sloganom „SpeedITup“,  konferencija poziva učesnike da prate korak ubrzane digitalizacije bez koje danas nijedan posao više nije moguć. Prema istraživanjima ekonomista, za samo nekoliko meseci od početka pandemije, proces digitalizacije u kompanijama i organizacijama je ubrzan kao da je u proseku prošlo 3 do 7 godina. Iz korena su promenjeni načini rada, učenja, povezivanja i kupovine. Procene analitičara su da će se ovaj trend nastaviti i da dodatno ubrzanje sledi.

 U toku dva tehnička dana, sa više od 90 predavanja, preko 70 predavača omogućiće posetiocima da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i procesima koje pojedincima, biznisima i čitavim industrijama omogućavaju brži, sigurniji i efikasniji rad uz povećanje produktivnosti u svim poslovnim procesima. Nova era developmenta bez kodiranja, na koji način poslovne aplikacije povećavaju produktivnost, integracije okruženja i alata za nove načine rada i saradnje, šta nam donose Cloud servisi u hibridnim okruženjima – samo su neke od brojnih tema o kojima će govoriti predavači koji ove godine dolaze iz čitavog sveta.

Treći dan Sinergije 22 – Biznis dan, kao kruna konferencije, okuplja poslovne lidere i donosioce odluka iz svih oblasti industrije. Ove godine, u okviru završnog dana, predstavljamo Big Players Vision – viziju lidera, koja će se održati u zanimljivom i neformalnom formatu sa domaćinima sesije Milanom Gospićem, direktorom Microsoft Srbija i Dejanom Cvetkovićem, Chief Technology Officer, Microsoft Razvojnog centra u Srbiji, koji će razgovarati sa izvršnim direktorima velikih svetskih i regionalnih kompanija koje posluju u našoj zemlji.  

Kvalitetna predavanja i aktuelne teme donose mogućnost da se na jednom mestu sretnu i povežu profesionalci iz svih oblasti. Više informacija možete pronaći na Sinergija22, gde će uskoro biti objavljena kompletna agenda konferencije, a zainteresovane očekuje i promotivni period za prijave koji će trajati do 21. novembra.

Share.

Leave A Reply