Siguran, izdržljiv i izgrađen za moderne kompanije: Upoznajte novi Galaxy XCover6 Pro

0

Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy XCover6 Pro, namenski dizajniran pametni telefon koji je dovoljno snažan da pruža podršku današnjim najzahtevnijim kompanijama. XCover6 Pro donosi poboljšanju mobilnost s jakim performansama, end-to-end bezbednost i robusnu izdržljivost kako bi zaposleni dobili više mogućnosti od svog uređaja bez obzira da li se nalaze u kancelariji ili na terenu.

„Ekspanzija mobilne tehnologije u radnom okruženju znači da poslovanje nije ograničeno isključivo na kancelariju, a kompanije moraju da se razvijaju da bi održale korak sa okruženjem koje se neprekidno menja.  Stvorili smo Galaxy XCover Pro seriju kako bi kompanijama ponudili mobilni uređaj dovoljno jak da izdrži sve izazove poslovanja na prvoj liniji – terenu. Ponosni smo što možemo dodatno podržati ovu odluku uvođenjem Galaxy XCover6 Pro, uređaja koji spaja beskompromisnu izdržljivost s besprekornom mogućnošću da povezivanje kako bismo pospešili uspehe kompanija svih vrsti i veličina“, rekao je KC Choi, izvršni potpredsednik i direktor globalnog Mobile B2B tima, MX poslovanja, Samsung Electronics.

Snažne performanse za nenadmašnu produktivnost

Galaxy XCover6 Pro je otkriće u robusnim performansama i pokreće ga unapređeni 6nm procesor koji omogućava velike brzine i smanjenje radnog vremena, i tako pomaže zaposlenima da obave više posla. Uz dodatnu, opcionalnu microSD karticu, XCover6 Pro omogućava proširivu memoriju što znači da ne morate da pravite kompromise u poslu koji radite. Isto tako, ovo je prvi uređaj u XCover seriji koji podržava 5G mrežu, omogućavajući rad sa bilo kog mesta gde ima signala. Uz 6GHz podršku na Wi-Fi 6E mreži, XCover6 Pro može saradnju s kolegama da učini lakšom i efikasnijom nego ikada pre.

Danas se posao može odvijati bilo gde, i zato je zaposlenima potreban agilan i pouzdan uređaj. S Galaxy XCover6 Pro, korisnici mogu jednostavno da produže trajanje baterije svog uređaja zahvaljujući dugotrajnoj, zamenjivoj bateriji koja se lako može zameniti novom kada se isprazni. Pored toga, zahvaljujući korisnim mogućnostima POGO punjača, više korisnika može da priključi svoje uređaje i brzo ih pokrenu za nesmetanu produktivnost.

Za zaposlene koji svoje vreme dele između ureda i rada na daljinu, Galaxy XCover6 Pro sadrži Samsung DeX. To korisnicima omogućava povezivanje uređaja s spoljnim ekranom, tastaturom i mišem, pružajući iskustvo rada na računaru. Zaposleni, pored toga, mogu da koriste svoj XCover6 Pro za snimanje fotografija i beleški u pokretu, a zatim neprimetno pristupiti podacima koji su se prikupili za izradu izveštaja nakon što se vrate za svoj radni sto – sve pomoću jednog uređaja.

Ergonomičan za izazovna radna okruženja

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je da izdrži ekstremne radne uslove, što ga čini savršenim partnerom za bilo koju poslovnu funkciju – bez obzira na to da li se nalazi u ruci dostavljača, prodajnog predstavnika ili policajca. S izdržljivim MIL-STD-810H sertifikovanim dizajnom, IP68 ocenom vodootpornosti i Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitnim staklom, napravljen je tako da izdrži teške vremenske uslove, padove i druge opasnosti koje se mogu pojaviti na terenu. Dodatno, u okruženjima gde je potrebno nošenje rukavica ili gde zaposleni koriste svoje uređaje na kiši, Touch Sensitivity opcije mogu se podesiti tako da se poveća osetljivost ekrana, dok poboljšanja za dodir u vlažnim okruženjima olakšavaju korišćenje uređaja u kišnim uslovima kada je ruka vlažna.

Galaxy XCover6 Pro napravljen je da traje tako da može da pruži maksimalnu vrednost kompanijama, dok istovremeno minimalizuje uticaj na okolinu. Njegov izdržljiv dizajn uključuje recikliranu plastiku i zamenjivu bateriju koja održava vrhunske performanse tokom svog dugog životnog ciklusa. Samsung takođe pruža bezbednosna ažuriranja do pet godina i dodatne četiri na One UI i OS nadogradnje nakon prvog globalnog predstavljanja, čime pomaže u ispunjavanju „Galaxy for the Planet“ cilja za smanjenje e-otpada.

Osim što je Galaxy XCover6 Pro jedan od najizdržljivijih dostupnih pametnih telefona, takođe je i telefon koji sadrži najmanje robusni dizajn. Njegova čvrstoća je balansirana s elegantnim dizajnom koji se može pronaći na standardnim potrošačkim uređajima, dajući mu tanji i ergonomičniji osećaj nego na tradicionalnim robusnim pametnim telefona. XCover6 Pro uređaj je debljine ispod deset milimetara i ima dinamičan 6,6-inčni ekran sa neverovatnom brzinom osvežavanja od 120Hz.

Skrojeno za potrebe današnjeg mobilnog poslovanja

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je i kako bi pomogao kompanijama u njihovom rastu kroz stalnu evoluciju mobilne tehnologije. Uređaj je zaštićen vodećim Samsung end-to-end mobilnim sigurnosnim rešenjem – Samsung Knox platformom koja pruža višeslojnu zaštitu od čipa pa nadalje. Platforma radi poput trezora sa zaštitom temeljenom na hardveru koja je u potpunosti integrisana sa softverom kako bi se omogućila end-to-end zaštita od aktuelnih pretnji s kojima se susreće moderno poslovno okruženje i to u stvarnom vremenu.

Samsung One UI takođe donosi dodatni nivo zaštite, pružajući IT administratorima i korisnicima da jednostavno kontrolišu svoje uređaje s intuitivnim interfejsom koji uključuje transparentne mogućnosti deljenja i zaštite. Administratori mogu da daljinski upravljaju integritetom uređaja kako bi osigurali da su uređaji sigurni i neovlašteni, dok biometrijska podrška za prepoznavanje lica i otiska prsta osigurava da odabrani korisnik jedini može da pristupi uređaju.

Galaxy XCover6 Pro može da se prilagodi svakoj kompaniji. Uključuje dva programabilna tastera koji se mogu prilagoditi za izvođenje specifičnih funkcija, u zavisnosti od vrste poslovanja. Korisnici takođe mogu da uređaj koriste kao čitač kodova unutar kompanije pomoću Knox Capture ili walkie-talkie kroz opciju push-to-talk koja sada dolazi s poboljšanom jačinom zvučnika. Budući da svaki posao ima različite zahteve i potrebe, XCover6 Pro dolazi sa širokim izborom Samsung dodataka, ali i mogućnosti koje pružaju drugi partneri poput Smart Case futrole, POGO/punjača za više uređaja/baterije, postolja za punjenje, kopča za remen i PTT slušalica.

Dostupnost

Samsung Galaxy XCover6 Pro od sada je dostupan u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59.990 RSD.

Share.

Leave A Reply