Sezona festivala je pred nama – da li ste potpuno spremni za ugodne vikende na otvorenom?

0

Sezona letnjih festivala je pred nama, što znači da će mnogi od nas naredne mesece provoditi uz dobru muziku, fenomenalne lokalne specijalitete i još bolje društvo. Da bismo maksimalno uživali u prirodi, muzici i lokalnim atrakcijama ove sezone neophodno je da budemo dobro pripremljeni. To znači da uz sebe uvek imamo dovoljno tečnosti, adekvatnu zaštitu od sunca, obuću i odeću, kao i pouzdan uređaj koji će nam omogućiti da budemo dostupni kada je to zaista potrebno ili da zabeležimo sve najlepše trenutke provedene sa najdražima ovog leta.

Stoga kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, pruža četiri ključna saveta uz pomoć kojih će vaše letnje vikend iskustvo biti još lepše i ugodnije, bez obzira da li ste na festivalu omiljene muzike ili nekoj drugoj manifestaciji:

  1. Ostvarite bolju vezu sa svojim pametnim telefonom: unapredite svoju digitalnu dobrobit

Ukoliko ovo nije bila jedna od vaših novogodišnjih odluka, sada je pravo vreme da napravite neke promene i da se oslobodite starih navika. Tehnologija je sjajna, jer ko ne voli da ima pristup svetu na dohvat ruke? Ali vođenje računa o vašoj digitalnoj dobrobiti je takođe bitno. Ne osećajte krivicu zbog toga što se povremeno isključite kako biste se posvetili sopstvenoj dobrobiti. Bilo da se radi o isključivanju vaših poslovnih notifikacija ili odlaganju odgovora na i-mejl za sutra – jednostavnim omogućavanjem Do Not Disturb funkcije možete sebi da obezbedite vreme za odmor i uživanje u produženim letnjim festivalskim vikendima.

  • Budite dostupni kada je to najpotrebnije

Uživanje na otvorenom i u različitim muzičkim, sportskim i kulinarskim manifestacijama koje nam predstoje ovoga leta, znači da nećemo uvek biti u mogućnosti da napunimo svoj telefon kada nam je to najpotrebnije. Niko od nas ne voli da vidi bateriju na 1% kada očekuje hitan poziv ili kada treba da se organizujemo za polazak natrag kući, i zbog toga je bitno da uz sebe imamo pouzdan uređaj koji će ići u korak sa nama i na kog možemo da se oslonimo tokom celog vikenda. Nokia pametni i klasični telefoni, kao što su Nokia G11, Nokia G20, Nokia 6310, dolaze sa dugotrajnim baterijama što znači da će biti uz vas tokom cele festivalske sezone. Još jedan savršen saputnik za festivalske vikende je upravo Nokia G21 pametni telefon, koji dolazi sa fenomenalnim trodnevnim trajanjem baterije, što znači da možete mirno otputovati za vikend i još ćete imati više prostora u svom koferu jer punjač slobodno možete ostaviti kod kuće. Osim toga, uz elegnatan ali izdržljiv dizajn, trostruku kameru od 50 MP, kao i uz tri godine bezbednosnih ažuriranja i dve godine ažuriranja softvera, ovo je jedini uređaj koji će vam biti potreban ne samo ove festivalske sezone već i u narednim!

  • Probajte da se prebacite na korišćenje klasičnog telefona

Ako zaista želite da smanjite vreme provedeno pred ekranom ovog leta i želite na napravite pauzu od društvenih mreža, zašto ne biste prešli na klasični telefon kao što je Nokia 6310? Osnovne funkcije ga čine idealnim samo za pozive i poruke, što je savršeno za mini digitalni detoks.

  • Manje Phubb-a, više zabave

„Phubbing” označava ignorisanje osobe sa kojom ste zbog provođenja vremena na  telefonu, i istraživanja pokazuju da se 22% ljudi posvađalo sa svojim partnerom zbog toga. Smanjenjem količine vremena koje provodite na telefonu dok ste u društvu, možete poboljšati društvene veze i imati više vremena za uživanje u svakom trenutku.

Share.

Leave A Reply