Schneider Electric pokreće prvi Globalni program nagrađivanja partnera

0

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je 8. juna 2022. pokretanje prve inicijative pod nazivom Schneider Electric nagrade za uticaj na održivost u okviru programa Partnerstvo za održivost sa ciljem odavanja priznanja ključnoj ulozi koju Schneiderovi partneri imaju u otpornijem i održivijem električnom svetu.

Program Partnerstvo za održivost predstavlja nastavak Schneiderovih inicijativa za osnaživanje širokog ekosistema partnera na putu ka održivijoj budućnosti. Ovaj program podrazumeva sveobuhvatnu edukaciju i obuku, pojednostavljen asortiman proizvoda, otvoreni ekosistem podrške i saradnje i pristup stručnosti i resursima u oblasti digitalne transformacije. Osmišljen da osnaži partnere da postanu održiviji u svojoj praksi i podrži njihove klijente na putu ka neto nultoj emisiji, program obezbeđuje četiri laka koraka koje partneri mogu da slede da bi svoje kompanije pripremili za budućnost.

Schneider Electric nagrade za uticaj na održivost će biti dodeljene velikom broju partnera u dve kategorije: održivost: uticaj za moju kompaniju -za partnere koji pokazuju liderstvo u  održivosti u dekarbonizaciji svog poslovanja i održivost i efikasnost: uticaj za klijente -za partnere koji demonstriraju liderstvo u održivosti pomažući klijentima da ostvare svoje ciljeve dekarbonizacije.

Prijave će biti pažljivo razmotrene po tome kako koriste digitalna rešenja na polju energije i automatizacije za elektrifikaciju poslovanja, smanjuju energetske potrebe, povećavaju operativnu efikasnost i primenjuju cirkularnost duž lanca vrednosti.

Uslovi za prijavljivanje

Za nagrade mogu da se prijave sve organizacije širom sveta koje sarađuju sa Schneider Electricom u cilju obezbeđivanja efikasnosti i održivosti. Da bi učestvovale u ovom programu, partnerske organizacije treba da budu iz neke od sledećih kategorija:

 1. graditelji zgrada
 2. IT partneri
 3. partnerski građevinari
 4. arhitektonske firme
 5. preduzimači
 6. sistemski integratori
 7. EcoXpert
 8. proizvođači originalne opreme
 9. sistemski integratori industrijske automatizacije
 10. mašinski integratori
 11. distributeri industrijske automatizacije

Kako se prijaviti

Prijave se zvanično primaju od 1. jula – registrujte se ovde da biste iskazali zainteresovanost.

Rok za prijavljivanje je 25. novembar 2022. godine. Od svih prijava će biti napravljen uži izbor za regionalne nagrade, a potom i za globalnu nagradu. Konačni pobednik će biti objavljen u januaru 2023. godine.

Svi imamo istu misiju – da ubrzamo put ka neto nultoj emisiji. Mi u Schneideru želimo da odamo priznanje onima koji unose pozitivne promene u svoje poslovanje. Partneri koji se u tome istaknu biće primer koji drugi treba da slede“, izjavio je Roan Kelkar, izvršni potpredsednik elektroproizvoda u Schneider Electricu. „Znamo da nas ima mnogo i zajedno možemo da ostvarimo daleko veći uticaj kroz dobro promišljenu održivu i efikasnu praksu.

Share.

Leave A Reply