Schneider Electric najavio rok isporuke od sedam dana za Galaxy VM rešenje za neprekidno napajanje

0

Schneider Electric, globalni specijalista za upravljanje energijom i automatizacijom, objavio je da je vreme isporuke za njegovo trofazno Galaxy VM neprekidno napajanje (UPS) smanjeno na sedam dana. Ova pogodnost omogućiće korisnicima da smanje vreme izvođenja svojih kritičnih investicija u napajanju energijom, dok će im paralelno koristiti najnovija tehnologija koju Galaxy VM može da ponudi. Ovo rešenje primenljivo je na svim tržištima gde Schneider Electric posluje.

Galaxy VM io“Sa skraćenim rokom isporuke, naši klijenti i partneri sada, uz  Galaxy VM UPS, mogu jednostavno da obezbede pouzdanu zaštitu napajanja istovremeno koristeći inovativna tehnološka rešenja za smanjivanje potrošnje energije.“ – izjavio je Gael Souchet, globalni menadžer za proizvode, Schneider Electric.

Dizajniran za data centre, infrastrukturne objekte i za laku industrijsku primenu, Galaxy VM nudi optimizovanu arhitekturu snaga do 1 MVA, koja je jednostavna za primenu i integrisanje u postojeće elektro, fizičko i okruženje za praćenje i nadzor. Galaxy VM smanjuje troškove za energiju kroz svoj jedinstveni ECOnversion™ režim koji omogućava korisnicima da obezbeđuju poslovne rezultate smanjivanjem potrošnje energije i ostalih troškova, osiguravajući pritom maksimalnu raspoloživost i dostupnost bez izlaganja kritičnih opterećenja riziku. Ovi visoko kompaktni UPS-evi povezuju se sa zahtevima pametnih mreža i nude tradicionalnu i modularnu fleksibilnost za skladištenje energije koja omogućava osmišljavanje rešenja prema potrebama.

Share.

Comments are closed.