Schneider Electric jedan od najatraktivnijih evropskih poslodavaca 2014

0

02/10/2014 –

Kompanija Schneider Electric, svetski stručnjak u upravljanju energijom, proglašena je za jednog od svetski najatraktivnijih poslodavaca u 2014. godini od strane kompanije Universum – vodećeg globalnog istraživača za zapošljavanje.

Kompanija Universum istraživanje je sprovela u periodu od oktobra 2013. godine do marta 2014. godine u kom je učestvovalo 46 hiljada studenta ekonomije i informatike u 12 evropskih zemalja i 47 najatraktivnijih poslodavaca u svetu. U istraživanju su učestvovale Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Rusija, Italija, Španija, Holandija, Švajcarska, Švedska, Norveška, Poljska i Belgija, a bilo je podeljeno na dve celine: biznis studije i inženjerske studije. Ovo je treća godina za redom da se kompanija Schneider Electric nalazi u Universum istraživanju.

“Zaista samo ponosni na pozitivan i ohrabrujući rezultat naše kompanije koji dodatno omogućava kandidatima da saznaju više o kompaniji Schneider Electric i započnu karijeru u našoj grupi. Kao globalna kompanija, Schneider Electric nudi mogućnosti za raznovrsne i talentovane generacije u svim sfverama tržišta.” – istakao je Endi Tejlor, globalni direktor za zapošljavanje u kompaniji Schneider Electric.

Universum istraživanje promoviše one kompanije koji ne samo da imaju najuspešnij sistem poslodavca već su uspeli i da prepoznaju šta budući kandidati žele i izađu u suret tim potrebama.

Više informacija o Universum svetskih najatraktivnijih poslodavaca: http://universumglobal.com  

Share.

Leave A Reply