SBB osvojio priznanje Best Buy za najboljeg internet provajdera

0

SBB kompanija saopštila je danas da je zvanični nosilac prestižnog Best Buy sertifikata za najboljeg internet provajdera prema izboru milenijalaca u Srbiji.

Best Buy Award projekat nagrađuje proizvode i usluge koji na tržištu nude najbolji odnos cene i kvaliteta u skladu sa međunarodno priznatim metodama. U istraživanju tržišta Best Buy Award Srbija Millennials 2021/2022 od juna 2021. godine, koje je sprovela švajcarska organizacija ICERTIAS, SBB je pozicioniran kao prvoplasirani u kategoriji: Pružalac usluge brzog interneta.

Ponosni smo na to što smo još jednom dokazali da se naši korisnici mogu, u bilo kom trenutku, osloniti na kvalitet i pouzdanost SBB usluga, naročito interneta. Posebno me raduje što su u izboru učestvovali milenijalci, jer će se naše usluge dalje razvijati pre svega prema njihovim potrebama. Čak 38% naših menadžera je mlađe od 40 godina, što govori o otvorenosti kompanije prema mladim ljudima, milenijalcima, kojima pružamo šansu da se profesionalno usavršavaju.”, rekla je direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije Iva Gajić .

SBB je početkom 2003. godine postao prvi operator koji je korisnicima u Srbiji ponudio pristup širokopojasnom internetu. U 11 Giga gradova: Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Gornjem Milanovcu, Pančevu, Kragujevcu, Paraćinu, Nišu, Užicu, Kruševcu i Somboru povećali su brzine interneta skoro duplo, a preko 80 odsto SBB korisnika sada ima pristup brzinama interneta do 1Gbps.

U planu je dalje širenje SBB GIGA mreže, a proces digitalizacije započet je i u Vršcu, Kraljevu i Zrenjaninu.

Prema rezultatima velikog istraživanja koje je sproveo početkom ove godine Belgrade Youth Fair u saradnji sa agencijom The Employer Branding među mladima u Srbiji od 18 do 30 godina, SBB je proglašen i za omiljeni brend internet provajdera i jedan je od najpoželjnijih IT poslodavaca.

Share.

Leave A Reply