SBB kompanija potpisala Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

0

SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Kompanija i Fakultet su se dogovorili da će zajednički organizovati predavanja i prezentacije koje će studentima održavati stručnjaci iz SBB-a, učestvovati u projektima Studije slučaja, radionicama, saradnji sa studentima i studentskim organizacijama, formirati programe studentskih praksi i terenske nastave, kada se za to steknu epidemiološki uslovi.

SBB kompanija, koja je proglašena za omiljeni brend internet provajdera i jednog od najpoželjnijih IT poslodavaca među mladima u Srbiji, ovom poslovnom saradnjom nastavlja da pruža podršku mladim, vrednim i obrazovanim ljudima.

Memorandum o saradnji je u ime SBB kompanije potpisao izvršni direktor Milija Zeković, a u ime Ekonomskog fakulteta u Beogradu dekan prof. Branislav Boričić.

Snaga SBB kompanije su naši zaposleni i nastojaćemo da tako i ostane. Činjenica je da je 46% zaposlenih u SBB timu više od pet godina, 28% više od 10 godina, a čak 38% menadžera je mlađe od 40 godina. Želimo da nastavimo da ulažemo u obrazovane i stručne ljude, koji svojim radom mogu da doprinijesu razvoju kompanije. Upravo tu snagu i energiju vidimo u studentima Ekonomskog fakulteta i sigurni smo da će ova saradnja doprinijeti da dobijemo novu energiju i mladost, a naše znanje i iskustvo prenesemo na buduće uspješne profesionalce.rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB kompanije.

Profesor Boričić izrazio je veliko zadovoljstvo i rekao: “Radi se o uglednoj, velikoj i od sada i formalno za naše studente, otvorenoj kompaniji koja će pružiti nove mogućnosti za sticanje praktičnih znanja i bolje šanse za usavršavanje i zapošljavanje. Objedinjavanje fundamentalnih teorijskih znanja i mogućnosti njihove primene čini jednog modernog eksperta kompletnim i poželjnim u svakoj radnoj sredini. Memorandum će biti podsticaj za unapređenje rada oba potpisnika, od čega će najveću korist imati studenti Ekonomskog fakulteta”.

Ovim memorandumom uspostavljaju se snažnije veze sa akademskom zajednicom kako bi se podiglo aktivnije prisustvo u privredi, kroz zajednički sistem vrednosti u oblasti razvoja studenata i poslovnih aktivnosti SBB kompanije.

Share.

Leave A Reply