Satovi kao modni dodaci koji se uklapaju u svačiji stil

0

Pametni satovi već odavno nisu samo sredstvo koje će vam pružiti informacije o vremenu i ostalim bitnim informacijama, poput onih u vezi sa zdravljem. Sada, kao nikada ranije, predstavljaju i važan modni dodatak koji bi trebalo uklopiti u stil i kod muškaraca i kod dama.

Jedan od pametnih satova koji će se vrlo lako uklopiti sa vašom odevnom kombinacijom je Amazfit GTR 3.

Širok spektar naprednih funkcija za zdravlje i fitnes je smešten u tanko i lagano kućište koje odiše elegancijom koju imaju samo klasični okrugli satovi, a ipak je pronađen način da se u sve ovo integriše i moćna baterija koja može da traje do 21 dan.

Inspirisan klasičnim satovima, Amazfit GTR 3 ima okruglo kućište, napravljeno od lagane, ali izdržljive aluminijumske legure, koje je upotpunjeno elegantnom rotirajućom krunom. Dizajn bez okvira se savršeno spaja sa zaobljenim staklenim ekranom, a prijatni i stilizovani kaiševi se mogu odlično iskombinovati sa vašim elegantnim, ali i sportskim stajlinzima.

Amazfit GTR 3 nudi vizuelnu jasnoću koja dostiže 326 ppi i ima veliki ekran od 1,39 inča, (66% odnos ekrana i kućišta). Ekran je čitljiv i pod jakom sunčevom svetlošću, pa sve podatke možete da pogledate jasnije, svetlije i brže nego ikada ranije. Poseduje više od 100 modova brojčanika i vrlo lako ga je moguće uklopiti uz svaku kombinaciju.

Dizajn bez ivica sa odlično izrađenim zaobljenim staklom, koje svetluca poput kristala, i stvara snažno i integrisano vizuelno iskustvo. Elegantne zaobljene ivice aluminijumskog kućišta pružaju udobno i lagano iskustvo nošenja, a sat ima i premaz na staklenoj površini kao zaštitu od grebanja.

Takođe, pristup zdravstvenim parametrima nikad nije bilo lakše i brše – uz pomoć ovog sata možete da izmerite brzinu disanja, nivo stresa, puls i nivo kiseonika u krvi za samo 45 sekundi uz pomoć jednog klika.

Amazfit GTR 3 inteligentno prepoznaje pokrete i počinje da prati povezane sportske podatke, čim počnete da se bavite nekim od osam sportova. Dodatno, sat ima ugrađen barometarski visinomer koji vam omogućava da znate nadmorsku visinu i vazdušni pritisak usled vaših aktivnosti na otvorenom i podržava GPS, GLONASS, Galileo, BDS i KZSS satelitske navigacione sisteme za precizno praćenje rute.

Ove i još mnoštvo drugih funkcija, uz izvanredan stil, uklopljene su u Amazfit GTR 3 pametni sat.

Sa tri prelepe boje koje možete izabrati, Amazfit GTS 3 će zapaliti vašu strast za modom. Super elegantno kućište od 8,8 mm napravljeno je od lagane, ali izdržljive aluminijumske legure za avione i teško je samo 24,4g, dok se zakrivljeni stakleni ekran uklapa u dizajn bez okvira.

Uz HD AMOLED ekranom koji ima gustinu piksela od 341 ppi, vidljiv je čak i pod jakom sunčevom svetlošću. Površina ekrana od 1,75 inča je povećana za 14% u poređenju sa prethodnom generacijom i ima odnos ekrana i tela od 72,4%, koji je među najvišima u industriji pametnih satova.

Možete da uskladite svoje raspoloženje i odeću sa širokim izborom od više od 100 stilizovanih brojčanika, od kojih svi imaju odgovarajući always-on interfejs. GTS 3 sadrži i brojne funkcije koje će pratiti vaše zdravstveno stanje, kao što su otkucaja srca, merenje zasićenosti krvi kiseonikom, praćenje sna, praćenje nivoa stresa i mnoge druge.

Amazfit GTS 3 je pouzdan, svestran i napredan partner koji je tu za vas bilo da idete na posao, u teretanu ili napolje sa prijateljima.

Amazfit GTS 2 Mini na odličan način spaja minimalnu veličinu i maksimalnu snagu, a sa dizajnom bez ivica i pažljivo zakrivljenim 2.5D staklom naglašava najmodernije autfite. Sa težinom od samo 19.5g i debljinom od 8.95mm, kao i skin-friendly silikonskim kaišem, GTS 2 mini omogućava da uživate u lakoći vremena.

HD AMOLED ekran od 1,65 inča po jasnoći može da parira najnovijim pametnim telefonima, dok gustina piksela od 341 ppi doprinosi jasnom i realističnom prikazu, sa živim bojama koje obezbeđuju dobru čitljivost. GTS 2 mini se može personalizovati tako da odražava jedinstveni karakter svakog korisnika. Sa izborom od 50+ brojčanika, većina njih ima odgovarajuću pozadinu za Always-on ekran, tako da možete biti sigurni da ste uvek u trendu i da imate mogućnost da gledate interfejs koji vam se dopada.

Imajući u vidu da je svaki zdravstveni parametar važan, Amazfit GTS 2 Mini može da obezbedi praćenje otkucaja srca, merenje zasićenosti krvi kiseonikom, praćenje sna, praćenje nivoa stresa i praćenje ženskog ciklusa, kao i druge funkcije za postizanje potpunog upravljanja zdravljem sa ručnog zgloba.

Amazfit GTS 2 mini ima preko 70 ugrađenih sportskih režima, te odgovara sportskim entuzijastima bilo da vežbaju u zatvorenom ili na otvorenom prostoru. Oslobodite se anksioznosti izazvane stalnim punjenjem i održavajte protok energije uz bateriju od 220 mAh koja obezbeđuje do dve nedelje aktivnosti.

Ova tri modela Amazfit pametna sata, GTS 3, GTS 2 Mini i GTR 3 su definitivno aksesoari koji će se savršeno uklopiti u vaš stil, bilo da se radi o poslovnim ili svakodnevnim odevnim kombinacijama. Pored toga, svojim brojnim funkcijama olakšaće vam obaveze, ali i vežbanje učiniti nikad lakšim. Zbog toga su oni idealni saputnik za 2022. godinu.

GTR 3 sat je dostupan u Gigatronu.

Share.

Leave A Reply